Neede krijgt moderne tandartsenpraktijk

tn_Afbeelding nieuw Roy 20992NEEDE – Na de bouwvakvakantie gaat er aan de Koolmeesstraat heel wat gebeuren. De tandartsenpraktijk Janssen en Linssen gaat volledig tegen de vlakte voor nieuwbouw. Er komt een nieuwe praktijk die vier keer zo groot is als het oude pand (420 m2). “De nieuwbouw was echt nodig, alles is verouderd na 24 jaar en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Het wordt de modernste praktijk van Nederland en zeker van Berkelland”, vertelt tandarts Helmie Linssen trots.

De vorm van het nieuwe gebouw is heel bijzonder, het wordt een vierkante kies. “We krijgen zeven behandelkamers en een afdeling voor chirurgie, implantologie en om 3D röntgenfoto’s te maken. Het voordeel is dat we meer tijd hebben voor de patiënten. Het wordt een aanwinst voor Neede, we willen zeker nog twintig jaar in dit dorp werken.”

Naast het pand (parkeerplaats) zijn units geplaatst waar de praktijk tijdelijk zal draaien. Rob Janssen en Helmie Linssen hebben een stuk grond aangekocht van de gemeente om zo het gebouw uit te breiden. Het plan is ontworpen door Raaklein Architectuur uit Eibergen (zie foto’s). De uitvoering zal bouwbedrijf Kormelink uit Rietmolen verzorgen. De tandheelkundige bouw zal Dentalbouw en Dentalair tot zich nemen.

De bouw gaat zeker negen maanden duren. “Er zijn geen bezwaren binnengekomen ook de gemeente was positief. Of we een feestelijke opening gaan doen? Als we alles achter de rug hebben komen we daar nog op terug. Eerst moet er gewerkt worden!” Nieuwe patiënten kunnen zich melden bij de praktijk aan de Koolmeesstraat.

[nggallery id=1323]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Neede krijgt moderne tandartsenpraktijk”

  1. Ik ga liever naar Lichtenvoorde, goede tandartsenpraktijk waar men van ‘smorgens (7uur) vroeg tot ‘savonds (21uur)laat een prima kwalitiet levert. Bij deze tandarts in Neede moet men zich richten naar hun wetten, het liefst zo gepland dat je ervoor moet gaan snipperen omdat vroeg opstaan niet in hun woordenboek voorkomt.

  2. @ Wim.

    Volgens mij is daar juist de uitbereiding voor bedoeld ruimere openingstijden en meer plaats overdag.Heb je trouwens aan het eind van het jaar de snipperdagen op? nee dus,dus waar ligt het probleem?

    Daarnaast.

    Ga je met jouw auto ook na zes uur naar de garage?

    Ik ben nu bij tandarts Jansenmijn vorige tandarts trok met zijn been.

  3. Murabi, ben jij de PR man van de tandarts. Of ik snipperdagen cq snipperuren over heb, bepaal niet jij en al helemaal de tandarts niet. En droom verder, deze tandarts zal nooit ruimere openingstijden aanhouden of er hangt een groot financieel voordeel aan. En wat betreft de auto, dat zal voor jouw wel iets nieuws zijn.

  4. Ik ben al jaren bij tandarts Janssen en hij is PERFECT.
    Geen klachten,lekker dicht bij de deur.
    Ik ken de praktijk in Lichtenvoorde ook, niks mis mee.
    Laat ieder nou lekker doen wat hij/zij wil, het is voor Neede wel goed dat er weer eens iets nieuws komt.
    Maar wanneer doet iemand het in Neede nou eens goed!!!!!!
    Ik wens tandarts Janssen/Linssen en hun team veel succes!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven