Needenaar (59) blaast 2,8 promillage

NEEDE/RUURLO – De politie in Berkelland heeft zondagavond 13 juni de rijbewijzen ingevorderd van twee automobilisten voor het rijden onder invloed van alcohol. Omstreeks 18.40 is een 59-jarige man uit Neede staande gehouden op de Es in Neede.

De blaastest op straat wees het gebruik van alcohol uit waarop hij is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. De man blies een promillage van 2,8 (ruim 5x de toegestane limiet). Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

De politie controleerde omstreeks 20:55 uur een 25-jarige automobilist uit de gemeente Oldebroek op de Wiersseweg in Ruurlo. De man bleek onder invloed van alcohol. Hierop is hij meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. De man blies een promillage van 1,8. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Needenaar (59) blaast 2,8 promillage”

  1. Deze promillage haalt hij dagelijks na het voeren van de eendjes in de spilbroek.

  2. Zolang er lege statiegeld flessen zijn, kun je altijd nog een biertje kopen. Onze vriend wel meerdere, zoals blijkt.

  3. gerrittijink

    Het schijnt dat door het zomerweer het alcoholpromillage automatisch stijgt naar een zg.open-eind-hoogte. (zwarver gait, eks-zoepestrotte)p.s. ut zal wel un op NON-aktief staand politikus zijn, die snoodaard toch, grote grutten. p.s. als je het berichtje goed leest krijg je metéén weer zin in en borrel

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven