Needs korps heeft nieuw blusvoertuig

tn_Afbeelding nieuw Roy 20771NEEDE – Het brandweerkorps uit Neede heeft donderdagavond om 19.30 uur een nieuwe tankautospuit (TAS)  in ontvangst genomen. Het oude voertuig was na zestien jaar aan vervanging toe. De leverancier van het voertuig – Dutch Rescue Vehicles – kwam het voertuig persoonlijk naar de kazerne brengen (zie film).

Burgemeester Bloemen was aanwezig tijdens de officiële overdracht om de sleutel in ontvangst te nemen en deze over te dragen aan de bevelvoerder Freek Heijdemann van het Needse korps. Alle brandwachten waren van de partij om de nieuwe auto te bekijken.

De auto heeft in totaal 206.000 euro gekost, de gemeente heeft dit geld ter beschikking gesteld. Over een aantal jaren wordt het blusvoertuig van Ruurlo vervangen ook krijgt brandweer Dinxperlo een nieuwe auto.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1307]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Needs korps heeft nieuw blusvoertuig”

  1. Prachtie aanwinst gefeliciteerd, wij kunnen weer rustig slapen. Deze keer niet vergeten te tanken jongens ……

  2. gerrittijink

    206.000 euro voor zo’ autootje?, toe maar (zwarver gait, die nog 8 jaar uitkering tegoed heeft, waarvan 5 jaar v.d. gem. BERkulLAND)p.s. in blijde verwachting van MIJN ton + FIETS ps. 2 benieuwd welke dombo hier weer op zal reageren

  3. Johan Derksen

    Jammer dat er 206.000 euro is betaald voor een “oude””vrachtwagen, gezien het nummerbord komt tie uit 1999 of het jaar 2000.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven