Oudestraat Neede is een winkel rijker!

NEEDE – In de Oudestraat gaat over enkele weken een nieuwe winkel open. Ondernemer Herbert Leussenkamp heeft een winkelruimte gehuurd, pand waar vroeger slagerij Henri Peeze zat. “Waarom ik deze winkel ga openen. Het is bedoelt om Neede wat apparts te geven. Het wordt een winkel waar mensen streekproducten, jam en kerstartikelen kunnen kopen. Ook kunnen bezoekers een kopje koffie drinken op het terras.”

Over ongeveer vier weken hoopt Leussenkamp dat de winkel open gaat. ”Er moet nog heel wat gebeuren, de naam daar heb ik nog niet over nagedacht, ik denk dat ik het ‘coffeeshop’ ga noemen, grapt de ondernemer.

Uniek is dat de kerstartikelen jaar rond in de winkel blijven liggen. In heel Gelderland is dit niet te vinden. Naast het verkopen van producten worden er ook activiteiten ontplooid in het pand (workshops en proeverijen). Er is straks van alles te koop, vleermoes mosterd, kerstpakketten, verschillende soorten mix om taarten en broden te bakken.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1330]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Oudestraat Neede is een winkel rijker!”

 1. karin maarse

  leuk eindelijk een keer wat anders in neede dan pizzeria of cafetaria enz

 2. Herbert,
  Alle succes van de wereld gewenst.
  Wat leuk dat iemand toch maar het lef heeft om helemaal tegen de stroom in te ondernemen.

 3. Mensen, ik denk niet dat het ontbreekt aan lef bij de (toekomstige) Needse ondernemers. Er zijn al heel wat leuke winkeltjes geweest, maar steeds bleef de ‘Needse bevolking’ weg! (om het maar gewoon in één grote categorie in te delen)

  Aan de kwaliteiten van ondernemer Herbert zal ik niet twijfelen. Ik wens Herbert dan ook geen succes, maar juist veel plezier en een groot en tevreden klantenbestand! 😉

 4. Dick Klein Oonk

  Herbert,

  Ik wist dat het in je zat. Goede tijd om te openen, een leuk terrasje is zeker belangrijk.
  Succes.

 5. gerrittijink

  Herbert, goeie (streek)wiet = goud waard. (zwerver gerrit hendrik tijink) post scriptum, het schijnt dat onze Driess van agt de openingsjoint gaat opsteken, de enige cda’er met een hennepverleden

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven