Politie druk met oprollen hennepplantage

NEEDE – De politie heeft woensdagmorgen aan de Kieftendijk in Neede een inval gedaan omdat er in het pand en schuur een hennepplantage aanwezig was. Het bedrijf Dusseldorp is uren bezig geweest om het materiaal mee te nemen en te vernietigen.

Er is één verdachte aangehouden. De politie onderzocht de woning na een melding. Ter plaatse troffen zij in de woning en bijbehorende schuur een hennepkwekerij aan met in totaal ongeveer 320 planten.

Uit onderzoek bleek de stroom illegaal te zijn afgetapt. De aangetroffen apparatuur en planten zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De politie heeft de 57-jarige eigenaar van de woning aangehouden.

De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

[nggallery id=1290]

Deel dit artikel:

19 gedachten over “Politie druk met oprollen hennepplantage”

 1. gerrittijink

  In de gisteravond reeds om half 9 afgelopen raadsverg. van berkulland = met geen woord gerept over de op handen zijnde inval, wel blies voorm. weth. dennis m. hoog van de toren aang. financ. struct. gaten in het coa-accoord maar hij liet zich terugblazen naar 29 juni,over draaikonterij gesproken. Evident is ondertussen natuurlijk wel dat als berk. in 2005 een coffee shop begonnen was(wettelijk en juridisch geen speld tussen te krijgen) we miljoenen euroos overSCHOT hadden en nu sturen ze onze “blauwe” jongens op pad om weer zo’ n vermaledijde hennepplantage op te rollen of konden ze geen fietsen vinden? (zwarver gait, die in neede al jaren gelee een aanvraag voor venterij en coffeshop heeft aangevraagd)p.s.ROKEN ZE DIT KEER LONT OF WEER EEN STERKE WIETGEUR, wat een softies

 2. Wat was er aan de Dr.Plantenstraat aan de hand. Ook hennep of een normale uitzetting, vanmorgen veel jutten en Prowonen met Dusseldorp en een grote container.

 3. eibergenaar

  Laat die gerrit tiijink eerst eens een schrijf en typcursus volgen. Snapt hij zelf wel eens wat hij schrijft.

 4. nog een miep

  Sinds wanneer mag je zo’n afschuwelijke afscheiding neerzetten in het buitengebied van Berkelland ??

 5. Achterhoeker

  Tukker@: Dat noemen we tegenwoordig persvrijheid………… Hennep kweken dat is pas schandalig!

 6. is wel bekend

  Tja… Soommige mensen hebben een hobby… de één gaat hardlopen, de ander tuinieren… Jammer heur dat tuinieren op zolder niet mag

 7. ja als het niet de eerste keer.
  wie niet luisteren wil moet het maar voelen
  je weer als je iets doet wat niet mag .
  dan kom je in de belangstelling.

 8. gerrittijink

  In reaktie op eibergenaar;(o2-o6, 22.00uur) ALS IK WERKELIJK ACHTER UIT M’N NEK GA LULLEN SNAPT DEZE SIMPELE WATERROT HET HELEGAAR NIET (zwarver gait, plukker)p.s. toch jammer dat sommige eibergenaren zich anoniem aanmelden, maar ja die zesjeskultuur aldaar

 9. eibergenaar

  Hallo robin krooshof

  Wij drinken bij dusseldorp geen weekend borrel op de vrijdag avond.

 10. Bertus, Eibergen.

  Laat zwarver G.Tijink toch leven zoals hij leeft, en roken wat hij wil, het is een bijzonder aardige man die graag met iedereen een praatjes maak.
  Gerrit wat mijn betrefd ben je alitjd welkom op de Oude en/of Nieuwe Maat en op De brink in Eibergen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven