‘Irie Vibies’ is weer een succesnummer

tn_Afbeelding nieuw Roy 20496EIBERGEN – Het reggaefestival ‘Irie Vibies’ mag ook dit jaar niet klagen over de bezoekersaantallen. Afgelopen zaterdag trok het evenement ruim zeshonderd bezoekers. “Vooral de sfeer zorgt er voor dat het hier gezellig is, ja wat moet je nog meer zeggen laat me maar rustig mijn biertje opdrinken”, zegt Pablo Schroer. Weinig woorden dus, alle reggaefans luisterden tot middernacht aandachtig naar de muziek.

Één van de hoofdartiesten was Everton Blender uit Jamaica. Blender komt bijna nooit naar Nederland om zijn muziek ten gehore te brengen. Het was daarom voor velen een uniek moment. Het publiek wat niet zo kleurrijk als de muziek (zie foto’s).

Het festival trok bezoekers uit het hele land. Naast de optredens van Irie Vibes Sounds, Mahlangu, Tallawah, New Sound Sistim, en Miriam was er ook van alles te koop bij de ingang van lekkere hapjes tot muziek en sierraden.


film: Nadi Zoetebier)

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=1298]

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1296]
 
 

 

Deel dit artikel:

4 gedachten over “‘Irie Vibies’ is weer een succesnummer”

  1. Foto 11 en 13 hij valt er bijna uit, Roy je hebt weer wat voor boven je bed…….

  2. gerrittijink

    15 euro éntree, te zot, als men die “beveiligers” eens naar huis stuurde dan word het een stuk goedkoper, reggea staat voor relaxte muziek en blowen,daarbij zijn deze Sulcops eg nie nodig. (zwarver gait, muziek- en wietliefhebber)p.s.jaren gelee heb ik de hekken verwijderd nu dit soort types d’r nog uit

  3. ben er zelf geweest maar ik heb geen 600 toeschouwers kunnen ontdekken. En op de foto’s zijn ze ook niet te vinden.

  4. Meld je aan als vrijwilliger gait.
    Glazenophaler of fietsen stalling chef.
    Dan ben je binnen de hekken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven