Sportclub viert 40-jarig bestaan sportief

tn_Afbeelding nieuw Roy 21190REKKEN – Sportclub Rekken bestaat veertig jaar en dat werd afgelopen weekend sportief gevierd met een jubileumweekend op het voetbalterrein ’t Asterloo aan de Rekkenseweg. Er werden zondag drie sporten uitgeoefend (touwtrekken, voetbal en volleybal. De vereniging is op 17 juni 1970 opgericht door drie personen. 

Na die veertig jaar heeft de Rekkense vereniging een hele geschiedenis achter de rug (zie film, interview lid). Naast de sporten was er zaterdag en zondag ook een expositie in de kantine waar oude foto’s, krantenknipsels, en andere belangrijke momenten te zien waren. Henny van Doorn heeft zich ingezet om alles te verzamelen

Zaterdagavond was partyband Kaliber van de partij in de tent naast de kantine. De avond werd druk
bezocht.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1338]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Sportclub viert 40-jarig bestaan sportief”

  1. Hans Hanning

    Graag wil ik Sp Rekken van harte feliciteren met dit jubileum. Jammer dat het niet bekroond is met promotie naar de 4e klas. Het was mooi geweest de derby tegen FC Eibergen. Jullie hebben een jonge ploeg met veel potentie en gaan komend seizoen ook zeker weer hoge ogen gooien. Verder wens ik jullie in alles, veel succes toe.

    Mvg Hans Hanning

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven