Straatracer gepakt in Ketterinkbraak

EIBERGEN – Maandagavond is in de Ketterinkbraak een jongen uit Eibergen aangehouden omdat hij in een auto reed zonder rijbewijs. De auto – een zilveren Seat Ibiza – is ook in beslag genomen. Een inwoner uit Eibergen stuurde ons een mail met deze informatie.

“Hij was al dagen als een gek aan het racen, de politie had de knaap al een lange tijd op de korrel en is eindelijk gepakt”, schrijft de tipgever.

Update woensdag:
Maandagavond 28 juni op de Ketterinkbraak in Eibergen een personenauto in beslag genomen. De 18-jarige bestuurder uit Eibergen bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De politie zag de auto omstreeks 20.30 uur op de Groenloseweg in Eibergen rijden. Het was de agenten bekend dat de bestuurder niet in het bezit was van een geldig rijbewijs.

Bij het zien van de politie ging de automobilist er met hoge snelheid vandoor. Zonder richting aan te geven, sloeg hij af de Kruiskamplaan op. Dit betreft een 30 km zone, maar de jongman reed daar met een snelheid van ruim 50 km/u. Met onverminderde snelheid reed hij over de daar aanwezige verkeersdrempels. Op de Ketterinkbraak stopte de auto en rende de bestuurder weg. N

iet veel later kwam hij toch weer terug, waarop de politie de auto van deze 18-jarige bestuurder wegens gevaarlijk rijgedrag en het niet bezitten van een geldig rijbewijs in beslag heeft genomen. Tegen de jongeman wordt proces-verbaal opgemaakt.

Heeft u foto’s?, stuur ze naar [email protected].

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Straatracer gepakt in Ketterinkbraak”

 1. Afgelopen zondagmiddag rond 16:30u waren er ook 3 auto’s aan het racen op de N18 van Haaksbergen naar Eibergen.
  Ze haalden auto’s in, zaten elkaar uit te dagen en veroorzaakten bijna een ongeluk doordat er een auto tegemoet kwam. Daarna reden ze als een gek door naar Eibergen volgens mij, ik kon ze al niet eens meer zien. Er zat ook een blauwe Seat tussen, hopelijk is dat dit schorem die nu gepakt is.

 2. die lui moeten ze oppakken een jaar de cel in en NOOIT NOOIT MEER TOELATEN OM EEN VOERTUIG TELATEN BESTUREN dat is de beste manier om van dat volk af tekomen

 3. En zo rijden er nog meer rond in Eibergen….zonder rijbewijs….levensgevaarlijke gekken.

 4. lieve jongens

  aanpakker misschien moeten ze jou wel een jaartje in de cel gooien en hopen lijk komen wij dan van dat volk af zo als jou.

 5. mooi dat zo kan :p wat je niet hebt kunne ze ok niet afnemen groeten uit needuuh

 6. ooh en het zijn zulke goede jongens, leer ze eerst maar eens kennen voor je dat soort reacties plaatst;)

 7. onbelangrijk

  ongelooflijk,
  wat wordt er toch weer ZO ‘stoer’gedaan daarginds in Eibergen. Er wordt niet meer MET maar OVER elkaar gesproken en verweten. Wat een boosheid en frustratie over en weer!! Naar mijn mening is er totaal geen begrip en respect meer voor welke partij in deze dan ook. Los van wie of wat er ‘gelijk’ heeft……….. ga proberen de situatie door de ander zijn bril te zien en gooi niet met modder voordat je alle feiten weet
  Ik begin me zo langzaam aan enorme zorgen te maken en ben bang dat dit op deze manier (door te blijven wijzen) nooit tot een goede oplossing zal komen
  Jammer mensen want we zullen het toch echt met elkaar moeten doen. Nu maar ook straks

  neede

 8. onbelangrijk…
  Dit nieuwsbericht gaat over een 18- jarige bestuurder die zonder rijbewijs het verkeer in gevaar bracht en het hazenpad koos toen de politie hem daarop aan wilde spreken.
  -Het is moeilijk om in gesprek te gaan als de andere partij voor zijn verantwoordelijkheid wegrent
  -welke bril moet op gezet worden om dit gedrag te verantwoorden?

  Misschien moet ik me ook maar verontschuldigen dat ik geen “respect” op kan brengen voor iemand die willens en wetens de levens van anderen in gevaar brengt. Gelukkig is dat in nederland nog steeds niet toegestaan, wordt er tegen opgetreden en soms ook met succes.
  eibergen

 9. @eibergen

  die jongen doet geen vlieg kwaad en is 18+ maar zonder rijbewijs

  maarja jullie moeten dr niet zon groot probleem over maken

  yooo

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven