WK: ‘Is uw kapsel ook al oranjeproof?’

_HTH0063EIBERGEN – De oranjekoorts heeft in Berkelland de laatste weken goed toegeslagen. Huizen, straten, en auto’s worden volop versierd. Maar er is meer, ondernemers trekken ook de stoute schoenen aan. Bijvoorbeeld kapper Hairworld (Startman) in Eibergen. Aan de muur bij de ingang hangt een groot spandoek met de tekst: Is uw kapsel al oranjeproof? Nieuwsuitberkelland.nl ging op onderzoek uit om er achter te komen wat de ondernemer precies bedoeld! (zie film).

Maurice Startman: “Wat we met de tekst bedoelen. Nederland is zo enorm bezig met dit WK je ziet op ieder gebied wel iets over oranje. Je ziet mensen al weken ik oranje attributen rond lopen, en toen dacht ik maar is hun haar er al wel klaar voor?”

Zaterdag voor de wedstrijd kan iedereen gratis zijn kapsel oranje laten maken. Als Nederland weer moet voetballen en de zaak is geopend dan kan iedereen weer een bezoekje brengen aan de kapper.

Onze journalist – Roy Nijman – ging naar Hairwold om een verslag te maken, maar hij kwam anders thuis dan verwacht!

Wij zijn op zoek naar nog meer oranjegekte in Berkelland. Stuur uw verhaal naar [email protected] en onze cameraploeg komt ook bij u op bezoek!

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=1336]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “WK: ‘Is uw kapsel ook al oranjeproof?’”

  1. Roy, het ziet er mooi uit, we zagen je al lopen, mooi dat ze je ook een keer te pakken hebben genomen. Man met een duits kenteken, geweldig wat een humor van de maker van de film!

  2. Ik neem aan dat Hairworld voor dit bericht een mooi bedrag aan NieuwsUitBerkelland heeft betaald. Anders is het wel héél erg sluikreclame. Steeds meer ondernemers doen of proberen dat in alle media.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven