Agressieve jongen opgepakt in Hagen

EIBERGEN – Vrijdag op zaterdagnacht is in Eibergen een 16-jarige jongen uit de gemeente Berkelland aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel van de politie.

Surveillerende bikers zagen de jongen rond 1.15 uur op een scooter rijden op de Kerkstraat in Eibergen. De scooter produceerde te veel geluid. De politie heeft het kentekenbewijs van de jongeman ingenomen en aangegeven dat de scooter weer in originele staat moet worden gebracht.

Iets verderop bij de Hagen in Eibergen zagen dezelfde bikers de 16-jarige jongen komen aanrijden. Hij werd verbaal agressief tegen de politie. De politie heeft de jongen meerdere malen gevorderd weg te gaan, maar de jongen weigerde dit waarop de politie de jongen heeft aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Deel dit artikel:

16 gedachten over “Agressieve jongen opgepakt in Hagen”

 1. hoezo meerdere malen verbaal !!!! na een keer gewoon oppakken en vastzetten.lik op stuk . anders wordt het nooit wat.misschien mag hij dan 2 uur later weer op straat !!!

 2. maar die kk politie geeft niet door dat er ook nog een politie auto bij was die fietsers stellen niks voor die ren je er nog uit (de politie berkelland zijn allemaal watjes) en jongens ga zo daar zet eibergen op zijn kop hahahaha

 3. Nog harder aanpakken dat tuig. Die etters moeten een keer naar spanje op vakantie, dan komen ze er wel achter wat politie is, daar wordt niet gepraat daar krijg je eerst een paar klappen met een houten knuppel en dan gaan ze pas praten.

 4. is niet zo moeilijk jesse! als je een beetje nadenkt heb je van die mensen die zelf niet durven en jou naam gebruiken. zielig en ja onacceptabel! maar de redactie heeft wel een emailadres dus daar moet je navraag doen. succes met de navraag.

 5. Waarom verdraait de redactie altijd alle verhalen? ik ben diegene die opgepakt was die nacht met een scooter, en van dit hele verhaal klopt alleen de tijd meer niet:)

 6. Jeremy wil je even contact opnemen met de redactie van deze site. We willen graag jouw verhaal ook horen. Dit bericht is volledig door de politie geschreven. Je kunt bellen naar 06 51 90 06 87.

  groeten,

  Roy Nijman
  hoofdredactie

 7. gerrittijink

  Wat moeten die bikers nog zo laat op straat? (zwarver gait) p.s. laten deze types de boeven gaan pakken die ons land naar de klote helpen en dat is niet de jeugd uit berkelland

 8. haha ga heen man kk bikers net als ze ons op scooters kunnen pakken hier hadden ze gewoon geluk

 9. Behoorde die scooter-boy misschien bij die andere lawaaischoppers, die de rotonde rechtsom nemen, etc.?

 10. ik gah er rechts op endan links om this maar hoe je het bekijk he;) loat die jongs togh mooi jage crossbaan berkelland

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven