Man (42) vier keer onder invloed in auto

HAARLO/NEEDE – In de nacht van donderdag op vrijdag 23 juli is een 42-jarige automobilist uit Neede aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Aangezien dit de vierde keer in vijf jaar tijd was, is ditmaal ook zijn rijbewijs ingevorderd.

De politie hield de automobilist omstreeks 01:30 uur staande op de Avinkweg in Haarlo voor een alcoholcontrole. Een blaastest wees uit dat de bestuurder onder invloed was van alcohol. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Daar blies de man 0,7 promille. Zijn rijbewijs werd ingevorderd, omdat dit de vierde keer in vijf jaar tijd betrof dat de man is aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De man kreeg een rijverbod en is met een boete weer heengezonden.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Man (42) vier keer onder invloed in auto”

  1. BEETJE DOM , MAAR HET LAAT NU WEL WEER ZIEN WIE DE GROOTSTE EZEL VAN BERKELLAND IS !! RIJWIJS NOOIT MEER TRUG GEVEN

  2. Ooit heb ik dezelfde fout begaan (25 jaar geleden) Mijn rijbewijs is mij toendertijd voor twee volle jaren afgenomen en daar bovenop een boete van 1500 gulden, en terecht. Wat is er in de tussentijd gebeurt?
    Deze man maakt structueel dezelfde fout en pas na de vierde keer wordt zijn rijbewijs ingevorderd? Veel te soft mensen!

  3. Hallo Mo, deze grootste ezel? Deze man kan met zijn vlotte babbel de mensheid vernachelen en pas maar op, ook de rechter verteld hij straks een sprookje zodat hij zijn rijbewijs terug krijgt, maar ja voor zijn werk heeft hij dat niet nodig, zit de gehele dag bij zijn buurman op het terras interessant te doen. Levenslang geen rijbewijs meer, dat is de gepaste straf.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven