Borculoër (76) met zijn auto te water

BORCULO – Op de hoek van de Beethovenstraat met de Burgemeester Bloemersstraat in Borculo is woensdag 21 juli een auto te water geraakt. Niemand raakte gewond. Getuigen van het ongeval hebben de onfortuinlijke bestuurder uit zijn auto gehaald. De auto is weggesleept.

Een 76-jarige automobilist uit Borculo reed omstreeks 12.45 uur over de Burgemeester Bloemersstraat in de richting van de Ruurloseweg. Voor hem reden twee auto’s, waarvan de eerste rechtsaf de Beethovenstraat in reed. De tweede auto remde op tijd af en kwam tot stilstand.

De Borculoër zag dit te laat en om een botsing met de auto voor hem te vermijden, week hij uit naar rechts. De auto kwam op de stoep terecht en raakte een lantaarnpaal. Vervolgens kwam de auto aan de overkant van de Beethovenstraat in het water terecht.

[nggallery id=1427]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Borculoër (76) met zijn auto te water”

  1. Dat een auto van de weg raakt is niet zo verwonderlijk, maar op dit punt??? is toch wel een beetje raar!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven