Bruiloft: Brandweerman in het zonnetje

BORCULO – Brandweerman Martin van de Brug (31) uit Borculo – van het Borculose korps –  is vrijdag in het huwelijksbootje gestapt met Bianca Koeleman (28) uit Laren. De collega’s van Martin vonden dit een uitstekend moment om hem te verrassen. Met loeiende sirenes werd de bruid en bruidegom rond 9.00 uur thuis opgehaald (zie film).

Met drie brandweervoertuigen, een tankautospuit, een busje en een oude Arhend Fox werd het bruidspaar bij hun woningen aan de Deugenweerd en Slingestraat opgehaald om daarna een tocht te maken naar Huize Verwolde waar het huwelijk met familie en vrienden werd gevierd.

Op die locatie stond de brandweer klaar met een erehaag van de spuitgasten en een boog van water om het bruidspaar te begroeten. Martin en Bianca kennen elkaar al ruim 12 jaar.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1373]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Bruiloft: Brandweerman in het zonnetje”

  1. Willie, proficiat met je zoon en schoondochter, groetjes van Rita en mij.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven