Cocktails drinken op zand-terras in Ruurlo

RUURLO – Veel mensen die langs café-restaurant De Luifel lopen of rijden kijken verbaasd op. “Moet je dat zien het hele terras is bedekt met een dikke laag zand. Er is daar waarschijnlijk een beachparty geweest afgelopen weekend”, roept een voorbijganger. Maar dat is niet het geval het zand-terras is deze week speciaal aangelegd door loonwerker Peters om zo een zomerse uitstraling te maken voor de Ruurlose horecazaak.

“We willen ons onderscheiden van de rest van de horeca in Ruurlo en dat is op deze manier gelukt. Je moet ieder jaar wat anders verzinnen en zorgen voor een nieuwe uitstraling. Na wat brainstormen zijn we tot dit idee gekomen. De klanten reageren heel positief alles kan hier en dat maakt de sfeer zo bijzonder”, aldus medewerkster Jolanda Temmink uit Neede.

Het terras is aangekleed met palmen en er zijn grote tafels neergezet om groepen en families op te vangen. Het zand kan tijdens een regenbui niet zomaar de straat op komen alles is afgezet met trottoirbandjes. Heel wat kuubs zand is op het terras gestort.

Temmink: “Er gaat nog meer gebeuren tijdens de pompdagen pakken we ook groot uit. Er komt dan passende muziek en we gaan verse cocktails maken. Het is toch bijzonder dat je met je bord eten op schoot in het zand kunt genieten.”

Het zand-terras blijft liggen totdat de scholen weer gaan beginnen. De Luifel trekt veel toeristen en dagjesmensen. Het café is een lange tijd gesloten. “We hebben daar nu helemaal geen last van het is extreem druk. Imagoschade? Daar wil ik niet over praten het is zelfs drukker geworden. We zetten ons voor de volle honderd procent in.”

Gaat u als ondernemer ook wat bijzonders doen tijdens de vakantie/zomerdagen? Laat dan hieronder een reactie achter! En laat heel Berkelland lezen wat u van plan bent.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1416]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven