De Ruif mag Borculoseweg niet afsluiten

NEEDE – Café De Ruif heeft van de gemeente Berkelland geen toestemming gekregen om zondag tijdens het WK voetbal de weg voor het café af te sluiten net als wat er gebeurd bij Vally’s. Dat heeft burgemeester Bloemen vrijdag gemeld.

“Het is een doorgaande weg en die moet gewoon open blijven voor het verkeer. Bij café Vally’s aan de Oudestraat is het een ander verhaal daar kan het wel.”

Bij beide cafés word een oranjepary gehouden. De redactie van Nieuwsuitberkelland.nl sprak veel Needenaren. Hun voorkeur om het te vieren ging uit naar de muziekkoepel aan de Oranjelaan. Maar Vally’s geeft aan dat daar wel naar gekeken is maar de kosten gewoon te veel zijn voor z’n avond.

Gaat uw café ook wat organiseren laat dan hieronder een reactie achter met de informatie!

Deel dit artikel:

6 gedachten over “De Ruif mag Borculoseweg niet afsluiten”

 1. Lekker slim Willem, had je dit eerder moeten bedenken. Een goede actie van Bloemen, de eerste en misschien de laatste, maar toch. Voor dit kindercafe gelden andere regels Willem.

 2. A. le Veurder

  Whahahahaha Wim,
  alsof Valentijn ooit volwassen zou worden!!!

  Voor de rest heb je wel gelijk.

 3. Die Bloemen meet met 2 maten. Tijdens de jammarkt wordt ook alles afgesloten. Nu nederland wereldkampioen wordt moet dit toch kunnen. Hele slechte beurt van die Bloemen uit Borculo.

  Needelander.

 4. Voorheen zat Cafe Ruif tijdens de WK als Nederland moest spelen VOL!
  Dit zal morgen weer zo zijn.
  Begrijp wel dat Vally hier ook van wil profiteren,en laten we hopen dat deze 2 BETERE cafe,s het druk gaan krijgen.
  Wij gaan de WK in Rietmolen kijken.

 5. bezorgde berkellander

  ja dat komt dat je alles dooriemand anders laat organiseren en zelf geen ideeen hebt dan ben je altijd te laat vally s is er zelf goed mee bezig

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven