Duitser zit vast!

Dinsdag na de voetbalwedstrijd was het bij de Klok in Eibergen extreem druk. De hele weg voor het café werd in beslag genomen door de kroeggangers. Het verkeer kon er bijna niet langs. Onze fotograaf – Roy Nijman – was even aan het kijken of hij nog mooie kiekjes kon maken van de feestvierders. Niet veel bijzonders. Maar toen gebeurde er iets!!!!!

Een Duitse automobilist reed op de Grotestraat in de richting van het café. Dat moet je natuurlijk niet doen na z’n wedstrijd. De mensen bleven gewoon staan en jaagde de auto weg, de vrouw achter het stuur gaf een paar keer flink gas maar dat helpte niet (zie film). Ze moest weer achteruit. Ze reed vlug de parkeerplaats op achter de apotheek (misschien dacht ze dat ze daar weer een andere route kon volgen).

Ze had in de gaten dat ze niet verder kon en keerde om via de andere kant van de Grotestraat (richting de kerk) om zo te vluchten. Ook naast de apotheek werd de vrouw tegengehouden. Er gingen zelfs jongens op de auto zitten. Na een kwartier wachten kon ze er door. Advies aan alle Duitsers kom voorlopig niet in Eibergen wie weet wat de volgde stap is……. Oja er werd ook een lied gezongen: Alle duiters zijn ….!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1386]

Deel dit artikel:

11 gedachten over “Duitser zit vast!”

 1. Iedereen daar is geslaagd voor een master in kansloos zijn. Alle duitsers zijn homo? Spuugt die gast op 1:08 op de auto?

  Die mensen weten ook niet hoe ze een feestje moeten maken.

 2. wat een mafkezen zeg. Aan de foto’s en de film is mooi te achterhalen wie het waren gelijk hard aanpakken

 3. hup holland hup

  pfffffffff stel je toch niet zo aan,
  HOE VAAK HAALT NEDERLAND DE FINALE ?????????
  EN DIE DUITSERS ZOUDEN HETZELFDE DOEN !!!!

 4. S.E. de Vries

  Sneu dat je andere mensen lastig valt bij dit feestje. Beetje laag.

 5. Er is daar geen reet gebeurd + degene die in de auto zat was een bekende. Dus mensen voordat jullie reageren eerst even nadenken. En alle Duitsers zijn homo is nou ook niet het einde van de wereld he…

 6. Idd, net zoals trommelaar al zij er is daar niets gebeurd. En ben er zelf de hele tijd bij geweest.

 7. Kansloos! En dan zeiken over alle vernielingen e.d. in Eibergen en omstreken, dit is net zo goed TUIG met een slok teveel op.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven