Eibergenaar (37) rijdt snel weg na botsing

EIBERGEN – Op dinsdag 27 juli is een 37-jarige automobilist uit Eibergen aangehouden. De man zou betrokken zijn geweest bij een aanrijding met een fietser op de kruising Jukkertweg met de Soesterveldweg in Eibergen.

De hulpdiensten kregen omstreeks 09.45 uur de melding dat een 84-jarige vrouw uit Eibergen op haar fiets op het voorrangsfietspad van de Soesterveldweg was aangereden door een personenauto. Deze bestuurder was vervolgens met hoge snelheid weggereden.

De vrouw liep bij haar val licht letsel op. De politie kon de bestuurder naar aanleiding van het signalement van het kenteken van de auto even later aanhouden. De man is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Heeft u foto’s mail naar [email protected].

Aanrijding: Politie zoekt getuigen
De politie is in het kader van een onderzoek naar een aanrijding die op woensdag 14 juli op de Rekkenseweg in Eibergen plaatsvond, op zoek naar getuigen. Bij de aanrijding zouden een personenauto en een vrachtwagen betrokken zijn. Het incident vond plaats bij de verkeerslichten op de Rekkenseweg. Een 46-jarige automobiliste uit Eibergen zou hier van achteren zijn aangereden door een vrachtwagen. Deze is er vervolgens zonder zijn identiteit kenbaar te maken, vandoor zijn gegaan. De politie vraagt getuigen van de aanrijding, om zich te melden via 0900-8844.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Eibergenaar (37) rijdt snel weg na botsing”

 1. Euhhh Soestersveldweg kruising met de Kiefteweg ?!

  Hoe kunnen die elkaar kruizen ????????
  Ter hoogte van wat dan ?

  Nooit volgens mij…. ?

  Link naar Google Maps: Google Maps Soestersveldweg

  Of gaat de Meulenkamspweg over in Soestersveldweg?

 2. Dit bericht is afkomstig van de politie, de voorlichter is op de hoogte van de mogelijke fout en zal gaan bekijken welke straat het nu precies is.

 3. Het gaat om de Soetersveldweg (Soest ligt hier immers een eindje vandaan) 😉
  Zou de politie dit ook goed genoteerd hebben? Anders wordt een eventuele zaak geseponeerd wegens een procedurele fout.

 4. van je medemenssen moet je het niet hebben hier en ook nie op straat .blijkbaar is de vrouw al vergeten.
  erg brutaal

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven