Feestvierder zomerfeesten raakt gewond

RIETMOLEN – Een 17-jarige jongen uit Rietmolen is in de nacht van zaterdag op zondag 11 juli tijdens het zomerfeest gewond geraakt, toen hij door eigen toedoen, ten val kwam en uitgerekend met zijn neus op de stoeprand terecht kwam. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Heeft u foto’s stuur ze naar [email protected].

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Feestvierder zomerfeesten raakt gewond”

  1. een rietmolenenaar

    Er zijn heel veel positieve dingen te vermelden over de zomerfeesten in Rietmolen. Jammer verslaggever dat u alleen oog hebt voor de minpuntjes. Met alleen deze berichtgeving geen pluspunten gescoort.
    Misschien kunt u foto’s opvragen in het ziekenhuis of bij de politie. WIj maken hebben alleen foto’s van de vele leuke momenten.

  2. ik vind slechte zaak deze jongen wat zwaar onder invloed van drank vind beetje jammer dat je zulke dingen er wel op zet maar niet hoe geweldig feest het verder wel niet was want op paar kleine incidenten na was het een super grandioos feest

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven