Finale: Café Vally’s pakt zondag groot uit

NEEDE – Het wordt zondag tijdens de finale van het Wereldkampioenschap voetballen een groot feest in Neede. Nederland speelt in de finale en dat mag volgens kroegbaas Valentijn ter Braack van café Vally’s niet zomaar stilletjes voorbij gaan. Ter Braack pakt groot uit voor zijn café aan de Oudestraat.

Vier grote tv’s komen aan de ‘oranjeschutting’ te hangen. “Zo kan iedereen op zijn gemak de wedstrijd volgen. Het café puilde dinsdag al uit. Daarom het ik het initiatief genomen om voor de zaak een groot oranjeparty te organiseren.”

Aan alles is gedacht, een DJ’s of band, een hapje van de buurman Leonardo en natuurlijk een koud biertje!. Alles wordt aangekleed in de oranjesfeer, slingers, lampen noem maar op. De gemeente Berkelland heeft woensdag toestemming gegeven om de straat af te sluiten. “Alleen moet ik morgen nog naar het gemeentehuis om de zaak door te spreken. Dat gaat over geluidsoverlast en andere zaken.”

Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom. Als Nederland wint dan gaat het café samen met zijn klanten naar de huldiging in Amsterdam. Belangstellenden kunnen zich dan melden bij de Needse kroeg.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Finale: Café Vally’s pakt zondag groot uit”

 1. Mooi Valentijn, ben je collega W.S. toch mooi te slim af geweest. Laat deze maar een kinderparty organiseren in dat schuurtje van hem. Boy’s veel succes zondag en dat het maar een mooi feest mag worden.

 2. Mans Koster

  Skitterend Valentijn, maarr we komen niet, we gaan die wedstrijd ergens bij een Franse collega van jou zien.
  Kwestie van beroerde planning, mar it is net oers.
  Maar wat fijn dat we zulke actieve ondernermers hebben in ons mooie dorp.
  SUCCESSSS
  GROETEN KLASKE EN MANS

 3. Valentijn succes !!!!!!!, we gaan er met z’n allen een groot en gezellig feest van maken, waar Neede nog lang op terug kan kijken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven