FSC certificaat voor drukkerij Maarse

afbeelding-nieuw-roy-21393EIBERGEN – Op 2 juli heeft drukkerij Maarse het FSC certificaat ontvangen. FSC (Forest Stewardship Council) staat voor het verantwoord beheren van de bossen. Het certificaat onderstreept  de intentie van drukkerij Maarse om oprecht aandacht aan het milieu te besteden.

Naast al eerder te investeren in milieuvriendelijke maatregelen, zoals een chemievrije CTP belichter, wil Maarse middels dit FSC certificaat een verdere stap zetten in een milieuvriendelijk drukprocédé. Drukwerk dat het FSC-keurmerk draagt, garandeert een verantwoord en duurzaam bosbeheer.

Zo kunt u middels het FSC-keurmerk op uw drukwerk, maatschappelijke betrokkenheid tonen aan uw relaties. Voor meer informatie zie www.drukkerijmaarse.nl.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “FSC certificaat voor drukkerij Maarse”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven