Gekkenhuis bij uitverkoop Schuurman

Door Redactie op 22-07-2010

tn_043NEEDE – Binnen een half uur vijfhonderd klanten daar zijn veel ondernemers in Neede jaloers op. Schuurman Schoenen is woensdag begonnen met een grote opruiming in de Outlet Store aan de Parallelweg. Er kwamen zoveel mensen naar Neede dat het een gekkenhuis werd. Grote rijen voor de kassa en ingang, de hele Paralleweg zat vast, en verkeersregelaars die alles in goede banen moesten leiden.

Medewerkers van verschillende filialen en kantoren werden ingezet om te helpen in de winkel. ”Het lijkt wel of je hier bij de Ikea rijdt wat een auto’s en mensen, dit heb ik nog nooit meegemaakt in Neede. Schuurman zet Neede weer op de kaart”, lacht een vrouw die donderdagmiddag wegloopt met een grote zak met koopjes. Woensdag gingen de deuren rond 17.00 uur even dicht omdat er zoveel belangstellenden binnen waren.

Veel klanten klaagden over de extreme hitte in de winkel. Een woordvoerster geeft eerlijk toe dat het op de eerste dag warm was in de winkel. “De mensen moeten betalen voor een sauna hier krijg je de sauna er gratis bij.”  Twee mensen zijn die dag onwel geworden door de temperatuur van bijna veertig graden. Er werden zelfs bekertjes water uitgedeeld om mensen wat verkoeling te geven. Tijdens het opbouwen en het stickeren was het ook zo warm.

Vandaag heeft Schuurman speciaal ijsboer Dommerholt uit Borculo gevraagd om voor de zaak te staan. Na een oververhitte aankoop genoten veel mensen van een ijsje. Vrijdag en zaterdag is er ook nog een uitverkoop. Vanaf 16.00 uur gaan de deuren open. Waarschijnlijk wordt er volgend jaar weer een dumpverkoop gehouden.

Foto’s Yvonne Berends:

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Reacties

Ik ben de 1e avond er naar toe gegaan denkend dat het inmiddels wel minder druk zou zijn geworden. omdat het verhaal ging dat je s’middags om ste beurt naar binnen ging 2 er uit dan 2 er weer in.
Via advies van andere vertrekkende klanten via de achteringang de brandtrap naar boven genomen.

Het voelde bij binnenkomst of mijn keel werd dicht geknepen van de hitte, wat ben ik ook gek om er toch naar toe te zijn gegaan.
En dan ook nog een 1 uur en `15 min daarna nog in de rij van de kassa te hebben gestaan. Kom ik weer nat bezweet naar buiten.

Blij met de aankoop maar achteraf het is het echt niet waard en onverantwoord om daar op koopjes jacht te gaan. Er waren mensen met kinderen en zelfs baby’s in maxi cosi en dat met 40 graden of misschien nog wel warmer er zal maar wat gebeuren. Het was ook nog op de bovenverdieping gelijk onder de metalendakplaten.

ik ben benieuwd wat de brandweer er van vind, tegenwoordig moet je aan zoveel wetten en regels houden.
En dat dit dan zo maar kan, en Schuurman word er rijk van die lacht ons gewoon uit.

Annie | 22-07-10 | 19:46

Kijk dat is onderschap, alles opruimen want de nederlander houd wel van koopjes en klagen. Ga er dan niet heen ANNIE, je dacht natuurlijk dat je de enigste klant zou zijn….ook heel hollands. Is het heel goedkoop dan klagen de zeurpieten wel weer ergens over………..ANNIE houd jij mijn tasje ff vast want dan kan je daar mee slaan.

Pieter | 22-07-10 | 19:56

Annie, wat een gezeur. Schuurman had zelf vast ook niet verwacht dat het zo storm zou lopen. In de zomer moet je in pretparken ook wel eens in de hitte in een lange rij wachten. Je komt zelf, net als al die anderen op de superkoopjes af. Wel een beetje zielig om Schuurman dan de schuld te geven dat hij er rijk van wordt!

Hans E. | 22-07-10 | 21:15

Na Annie niet alleen de brandweer ook de Politie ivm verkeersregelaar klopt niet deze mensen die voor schuurman mogen geen verkeerregelen ik hoop dat er niks gebeurt op de weg anders wordt voor schuurman nog een dure aangelegenheid.

vebt | 22-07-10 | 21:42

Hans, je hebt groot gelijk.
Klagen maar er wel naar toe gaan.
Ga er dan helemaal niet naar toe……

Bert | 22-07-10 | 21:53

tja, daarvoor wordt je ook Annie genoemd, hoever kun je zinken…… Geen compliment voor al die dames die vanaf hun geboorte de leuke naam Annie mogen dragen.
Typisch Nederlands gezeik. Jan Schuurman heeft groot gelijk en ik hoop dat het bedrijf er een mooie cent aan heeft verdiend. Zet er gratis, reclame of 50 % korting bij en geen haan die er naar kraait, ook betalen ze meer dan normaal. Rekenen is niet de sterkste kant van de gemiddelde Nederlander.

Handtasje.... | 22-07-10 | 23:31

Annie, Schuurman zit inmiddels op de Bahama’s van jouw centen. Ik moest je nog bedanken en hij vroeg me om je de groeten te doen! 🙂

Jeroen | 23-07-10 | 11:08

Eerst een hoop spullen kopen en dan klagen dat het de moeite allemaal niet waard was en dat de ondernemer rijk wordt. Dat is de omgekeerde wereld.

In heel wat landen staan elke dag duizenden mensen in lange rijen in de brandende zon voor een fles drinkwater of een paar kommetjes rijst. Intussen klimt ene Annie in Nederland op een brandtrap om koste wat kost in een hete winkel met welvaartsartikelen te komen …

Esther | 23-07-10 | 13:09

@ vebt

wees blij dat er mensen zijn die je naar een plekje begeleiden, anders was het helemaal een zooi geworden. Door de felle hesjes zie je in ieder geval dat je de snelheid moet minderen en alert moet zijn. Zeet attent van schuurman om hier aan te denken.

lowieke | 23-07-10 | 19:02

Zeurpiet annie,

hoeveel paar schoenen heb je gekocht??
Had je beter naar de concurrent kunnen gaan, misschien was het daar niet zo druk.
Was anders voor de ventilator blijven zitten, maar zit niet zo te zeuren, we hebben het allemaal warm hoor.

gr van Jan , vanuit de Bahama`s…..een klomp met een zeeiiltjeee…………

Zielig | 23-07-10 | 22:51

Leuke actie! Goed geregeld!
Door de ruime keus en de lage prijzen, kunnen wij nu ook naar de Bahama’s …

Schuurman bedankt!

Linda | 24-07-10 | 08:40

Leuk idee om ijsboer Dommerholt donderdagmiddag uit te nodigen, om ijs te verkopen. Maar wat mijn moeder en mij opviel was dat de ijsjes bij Schuurman toen een euro kosten. Het zelfde ijsmeisje verkocht de ijsje daarvoor nog bij Mechanisatiebedrijf Geelink in Haaksbergen voor 80 eurocent. Ja daar waren we omdat we meededen met de boerenfietstocht die was georganiseerd door de boeren uit Neede. We deden mee om mijn moeder even op andere gedachten te brengen, na al dat commentaar op deze site. Maar wat men ook schrijft het deert ons niet echt, want we kunnen nu lekker lang op vakantie.

dochter van Annie | 24-07-10 | 10:32

Ga, onder het genot van je ijsje toch een stuk heen lopen op je nieuwe schoenen ANNIE.

Schuurman is gewoon creatief goed bezig en hij zet NEEDE op de kaart., waarvan acte !!

ed bever | 24-07-10 | 19:40

100% Needs.
Kijk ze azen die Needsen!
Plastic slippers voor 2 euro die in Polen voor 9 cent van de band af rollen.
1,91 euro cent winst!
En daarna big smile aan de kassa staan te pinnen,omdat 2 euro niet contant aanwezig is, Hahaha!

Black Gerrit | 24-07-10 | 21:42

‘t Is werkelijk niet te geloven. De dochter van Annie is nog erger dan haar moeder. De ijsjes bij Schuurman zijn twintig cent duurder dan ergens anders! Och gutteguttgut!!!

Wat een gekwaak, zeldzaam. Nog nooit eerder zoiets gelezen. Dat geloof je toch niet? Hoeveel ‘te dure’ ijsjes heb je opgevreten? Dommerholt gaat volgende week ook naar de Bahama’s, wist je dat?

Het deert jullie niet wat er allemaal geschreven wordt, maar moeder moest zelfs bijkomen van alle reacties. Tjongejongejonge, ik ben zwaar onder de indruk. Al Slachtofferhulp ingeschakeld op kosten van Schuurman?????

Gezellige familie hebben jullie! Kwaak kwaak kwaak, stelletje verwende eenden.

Esther | 25-07-10 | 11:59

Hahaha… Geweldig die reacties hier, bedankt (zeurpiet) Annie dit is pure entertainment….

Karel | 25-07-10 | 19:09

annie bedankt dankzij jou kunnen wij als personeel ook naar de Bahama’s als onze baas terug is mogen we op zijn kosten er naartoe dus kom gerust nog eens langs

een personeelslid

peter | 27-07-10 | 15:51

Copyright © 2020 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen

Cursus Gastheer van het Landschap voor ondernemers
BERKELLAND - Kent u de unieke (natuurlijke) waarden van Berkelland? Kunt u gasten vertellen wat er allemaal in Berkelland te zien en doen is? En weet......
Lees verder »

Vanaf nu Hema artikelen verkrijgbaar bij Jumbo Leussink in Neede
NEEDE - Jumbo Leussink in Neede heeft haar assortiment uitgebreid met 3 meter aan Hema artikelen. Jumbo nam kort geleden de Hema over, de eerste voor......
Lees verder »

Gemeentebelangen Berkelland is op zoek naar een secretaris
BERKELLAND - Politieke partij Gemeentebelangen Berkelland zoekt, ter aanvulling van haar bestuur, een secretaris. Gerrit Gönning is op dit moment voo......
Lees verder »

Waeke van het Achterhookse en Liemerse book 2021 – nieuwe stijl
ACHTERHOEK - Jaarlijks organiseren de Dialectkring Achterhook en Liemers, Stichting Vrienden van de Streektaal Lochem en het Erfgoedcentrum Achterhoek......
Lees verder »

Laatste Statenvergadering voor kerstreces
REGIO - De Gelderse Statenleden vergaderen op woensdag 9 december 2020 met een korte agenda. Voorafgaand aan de vergadering is er voor inwoners ruimte......
Lees verder »

Kerstinspiratie dag bij Bloemenboerderij ‘de Scholte’
GEESTEREN - Aanstaande zondag organiseert men bij Bloemenboerderij 'de Scholte' aan de Horstweg 3 in Geesteren een kerstinspiratie dag. Iedereen is tu......
Lees verder »

Militaire oefening van 7 tot 11 december
BERKELLAND - Het ministerie van Defensie houdt van 7 tot en met 11 december een oefening. De oefening speelt zich af in het gebied tussen Deventer, Ri......
Lees verder »

Achterhoek Regionale Energie Strategie
BERKELLAND - Waar liggen kansen voor duurzame energie met zon en wind in de Achterhoek? Denk en praat mee tijdens online sessie 15 december van 9.00 ......
Lees verder »

Geen “Met Dialect op de Koffie”
BERKELLAND - De Dialectkring Achterhook en Liemers heeft in verband met de risico’s van verspreiding van het coronavirus het programma “Met Dialect op......
Lees verder »

Kentekenplaat gevonden in Ruurlo
RUURLO - In de categorie "gevonden" zien we meestal een hond of sieraden voorbij komen.  Dit keer is er een kenteken plaat gevonden aan de Garvel......
Lees verder »

Veiliger alleen wonen met LifeSigns
BERKELLAND - Alleen Wonen is niet zonder risico. Jaarlijks overlijden alleenstaanden omdat ze thuis onwel worden en niet meer in staat zijn hulp in t......
Lees verder »

Auto bekrast aan de Graaf van Zutphenstraat in Borculo
BORCULO - In de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 november is er op de Graaf van Zutphenstraat in Borculo een zwarte Hyundai bekrast. De politie is......
Lees verder »

Columns Marcel & Monique

Fratsen online
NEEDE - Dit joar gin buutoavond of een betje wal. Dit joar gin Sinterkloas of toch een betje wal. Alle Prinsen en adjudanten blief een joartje langer ......
Lees verder »

Column Monique Weiden: Zorgen om een koe
BELTRUM - We werken elke dag met onze dieren en weten als geen ander dat het af en toe bloed, zweet en tranen kost onze dieren gezond en happy te houd......
Lees verder »

Column Monique Weiden: Corona deel 2
BELTRUM - We ontkomen er niet aan; elke dag geconfronteerd te worden met het corona virus. De maatregelen liegen er niet om en het virus heeft ons in ......
Lees verder »

Fratsen luieren
NEEDE - Noe wij neet zovulle mear boeten de deure meugt kommen zit wij mekeare mangs tekort op de lippe. Hierveur bunt der dan wear deskundigen in te ......
Lees verder »

NUB TV

Marc en Annie trots op verbouwde PLUS in Eibergen


EIBERGEN – De PLUS in Eibergen is de afgelopen dagen in een razend tempo verbouwd. Het restultaat mag er zijn, een nieuwe voorgevel, meer ruimte, digitale schapkaartjes en heel veel streekproducten. Wij namen en kijkje en spraken Marc en Annie.

Ondernemend Berkelland

Vanaf nu Hema artikelen verkrijgbaar bij Jumbo Leussink in Neede
NEEDE - Jumbo Leussink in Neede heeft haar assortiment uitgebreid met 3 meter aan Hema artikelen. Jumbo nam kort geleden de Hema over, de eerste voor......
Lees verder »

Flexibele privé-werkplek nodig tijdens de coronacrisis? Beertenhuis in Borculo heeft kantoorruimte beschikbaar
BORCULO - Door de coronacrisis werken veel mensen al enkele maanden thuis. Je goed kunnen concentreren kan best een uitdaging zijn met je partner, kin......
Lees verder »

Borculoërs Sander en Angela Roessink succesvol met Speelgoednl.nl
BORCULO/ZWOLLE - Al jaren is SpeelGoedZwolle een begrip in Zwolle en wijde omgeving. Ook SpeelGoedNL is een naam die bij de meeste LEGO liefhebbers we......
Lees verder »

‘Je leert de verschillende smaken van begeleiden ontdekken’
BERKELLAND - Regiomedewerker bij Estinea iets voor jou? Manon en Gaby vertellen. Heb jij passie voor het werken met mensen met een beperking? En wil ......
Lees verder »

Hoveniersbedrijf Krabbenborg & Eco Cultuurtechniek slaan handen in een
BORCULO - Na de overname van hoveniersbedrijf Krabbenborg in februari 2013 door Koerselman Boomverzorging is Rutger Elbrink in maart 2020 eigenaar ge......
Lees verder »