Gekkenhuis bij uitverkoop Schuurman

Door Redactie op 22-07-2010

tn_043NEEDE – Binnen een half uur vijfhonderd klanten daar zijn veel ondernemers in Neede jaloers op. Schuurman Schoenen is woensdag begonnen met een grote opruiming in de Outlet Store aan de Parallelweg. Er kwamen zoveel mensen naar Neede dat het een gekkenhuis werd. Grote rijen voor de kassa en ingang, de hele Paralleweg zat vast, en verkeersregelaars die alles in goede banen moesten leiden.

Medewerkers van verschillende filialen en kantoren werden ingezet om te helpen in de winkel. ”Het lijkt wel of je hier bij de Ikea rijdt wat een auto’s en mensen, dit heb ik nog nooit meegemaakt in Neede. Schuurman zet Neede weer op de kaart”, lacht een vrouw die donderdagmiddag wegloopt met een grote zak met koopjes. Woensdag gingen de deuren rond 17.00 uur even dicht omdat er zoveel belangstellenden binnen waren.

Veel klanten klaagden over de extreme hitte in de winkel. Een woordvoerster geeft eerlijk toe dat het op de eerste dag warm was in de winkel. “De mensen moeten betalen voor een sauna hier krijg je de sauna er gratis bij.”  Twee mensen zijn die dag onwel geworden door de temperatuur van bijna veertig graden. Er werden zelfs bekertjes water uitgedeeld om mensen wat verkoeling te geven. Tijdens het opbouwen en het stickeren was het ook zo warm.

Vandaag heeft Schuurman speciaal ijsboer Dommerholt uit Borculo gevraagd om voor de zaak te staan. Na een oververhitte aankoop genoten veel mensen van een ijsje. Vrijdag en zaterdag is er ook nog een uitverkoop. Vanaf 16.00 uur gaan de deuren open. Waarschijnlijk wordt er volgend jaar weer een dumpverkoop gehouden.

Foto’s Yvonne Berends:

no images were found


Reacties

Ik ben de 1e avond er naar toe gegaan denkend dat het inmiddels wel minder druk zou zijn geworden. omdat het verhaal ging dat je s’middags om ste beurt naar binnen ging 2 er uit dan 2 er weer in.
Via advies van andere vertrekkende klanten via de achteringang de brandtrap naar boven genomen.

Het voelde bij binnenkomst of mijn keel werd dicht geknepen van de hitte, wat ben ik ook gek om er toch naar toe te zijn gegaan.
En dan ook nog een 1 uur en `15 min daarna nog in de rij van de kassa te hebben gestaan. Kom ik weer nat bezweet naar buiten.

Blij met de aankoop maar achteraf het is het echt niet waard en onverantwoord om daar op koopjes jacht te gaan. Er waren mensen met kinderen en zelfs baby’s in maxi cosi en dat met 40 graden of misschien nog wel warmer er zal maar wat gebeuren. Het was ook nog op de bovenverdieping gelijk onder de metalendakplaten.

ik ben benieuwd wat de brandweer er van vind, tegenwoordig moet je aan zoveel wetten en regels houden.
En dat dit dan zo maar kan, en Schuurman word er rijk van die lacht ons gewoon uit.

Annie | 22-07-10 | 19:46

Kijk dat is onderschap, alles opruimen want de nederlander houd wel van koopjes en klagen. Ga er dan niet heen ANNIE, je dacht natuurlijk dat je de enigste klant zou zijn….ook heel hollands. Is het heel goedkoop dan klagen de zeurpieten wel weer ergens over………..ANNIE houd jij mijn tasje ff vast want dan kan je daar mee slaan.

Pieter | 22-07-10 | 19:56

Annie, wat een gezeur. Schuurman had zelf vast ook niet verwacht dat het zo storm zou lopen. In de zomer moet je in pretparken ook wel eens in de hitte in een lange rij wachten. Je komt zelf, net als al die anderen op de superkoopjes af. Wel een beetje zielig om Schuurman dan de schuld te geven dat hij er rijk van wordt!

Hans E. | 22-07-10 | 21:15

Na Annie niet alleen de brandweer ook de Politie ivm verkeersregelaar klopt niet deze mensen die voor schuurman mogen geen verkeerregelen ik hoop dat er niks gebeurt op de weg anders wordt voor schuurman nog een dure aangelegenheid.

vebt | 22-07-10 | 21:42

Hans, je hebt groot gelijk.
Klagen maar er wel naar toe gaan.
Ga er dan helemaal niet naar toe……

Bert | 22-07-10 | 21:53

tja, daarvoor wordt je ook Annie genoemd, hoever kun je zinken…… Geen compliment voor al die dames die vanaf hun geboorte de leuke naam Annie mogen dragen.
Typisch Nederlands gezeik. Jan Schuurman heeft groot gelijk en ik hoop dat het bedrijf er een mooie cent aan heeft verdiend. Zet er gratis, reclame of 50 % korting bij en geen haan die er naar kraait, ook betalen ze meer dan normaal. Rekenen is niet de sterkste kant van de gemiddelde Nederlander.

Handtasje.... | 22-07-10 | 23:31

Annie, Schuurman zit inmiddels op de Bahama’s van jouw centen. Ik moest je nog bedanken en hij vroeg me om je de groeten te doen! 🙂

Jeroen | 23-07-10 | 11:08

Eerst een hoop spullen kopen en dan klagen dat het de moeite allemaal niet waard was en dat de ondernemer rijk wordt. Dat is de omgekeerde wereld.

In heel wat landen staan elke dag duizenden mensen in lange rijen in de brandende zon voor een fles drinkwater of een paar kommetjes rijst. Intussen klimt ene Annie in Nederland op een brandtrap om koste wat kost in een hete winkel met welvaartsartikelen te komen …

Esther | 23-07-10 | 13:09

@ vebt

wees blij dat er mensen zijn die je naar een plekje begeleiden, anders was het helemaal een zooi geworden. Door de felle hesjes zie je in ieder geval dat je de snelheid moet minderen en alert moet zijn. Zeet attent van schuurman om hier aan te denken.

lowieke | 23-07-10 | 19:02

Zeurpiet annie,

hoeveel paar schoenen heb je gekocht??
Had je beter naar de concurrent kunnen gaan, misschien was het daar niet zo druk.
Was anders voor de ventilator blijven zitten, maar zit niet zo te zeuren, we hebben het allemaal warm hoor.

gr van Jan , vanuit de Bahama`s…..een klomp met een zeeiiltjeee…………

Zielig | 23-07-10 | 22:51

Leuke actie! Goed geregeld!
Door de ruime keus en de lage prijzen, kunnen wij nu ook naar de Bahama’s …

Schuurman bedankt!

Linda | 24-07-10 | 08:40

Leuk idee om ijsboer Dommerholt donderdagmiddag uit te nodigen, om ijs te verkopen. Maar wat mijn moeder en mij opviel was dat de ijsjes bij Schuurman toen een euro kosten. Het zelfde ijsmeisje verkocht de ijsje daarvoor nog bij Mechanisatiebedrijf Geelink in Haaksbergen voor 80 eurocent. Ja daar waren we omdat we meededen met de boerenfietstocht die was georganiseerd door de boeren uit Neede. We deden mee om mijn moeder even op andere gedachten te brengen, na al dat commentaar op deze site. Maar wat men ook schrijft het deert ons niet echt, want we kunnen nu lekker lang op vakantie.

dochter van Annie | 24-07-10 | 10:32

Ga, onder het genot van je ijsje toch een stuk heen lopen op je nieuwe schoenen ANNIE.

Schuurman is gewoon creatief goed bezig en hij zet NEEDE op de kaart., waarvan acte !!

ed bever | 24-07-10 | 19:40

100% Needs.
Kijk ze azen die Needsen!
Plastic slippers voor 2 euro die in Polen voor 9 cent van de band af rollen.
1,91 euro cent winst!
En daarna big smile aan de kassa staan te pinnen,omdat 2 euro niet contant aanwezig is, Hahaha!

Black Gerrit | 24-07-10 | 21:42

‘t Is werkelijk niet te geloven. De dochter van Annie is nog erger dan haar moeder. De ijsjes bij Schuurman zijn twintig cent duurder dan ergens anders! Och gutteguttgut!!!

Wat een gekwaak, zeldzaam. Nog nooit eerder zoiets gelezen. Dat geloof je toch niet? Hoeveel ‘te dure’ ijsjes heb je opgevreten? Dommerholt gaat volgende week ook naar de Bahama’s, wist je dat?

Het deert jullie niet wat er allemaal geschreven wordt, maar moeder moest zelfs bijkomen van alle reacties. Tjongejongejonge, ik ben zwaar onder de indruk. Al Slachtofferhulp ingeschakeld op kosten van Schuurman?????

Gezellige familie hebben jullie! Kwaak kwaak kwaak, stelletje verwende eenden.

Esther | 25-07-10 | 11:59

Hahaha… Geweldig die reacties hier, bedankt (zeurpiet) Annie dit is pure entertainment….

Karel | 25-07-10 | 19:09

annie bedankt dankzij jou kunnen wij als personeel ook naar de Bahama’s als onze baas terug is mogen we op zijn kosten er naartoe dus kom gerust nog eens langs

een personeelslid

peter | 27-07-10 | 15:51

Copyright © 2020 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen

Wethouder en directrice ProWonen reiken sleutels uit aan de Esweg in Eibergen
EIBERGEN - "Feest aan de Esweg in Eibergen!". Dat staat te lezen op facebookpagina van wethouder Maikel van der Neut (CDA) "12 nieuwe levensloopbeste......
Lees verder »

AfhaalBieb alternatief voor biebbezoek
BERKELLAND – Met een groeiend aantal besmettingen de afgelopen weken wordt het dagelijkse leven van iedereen die tot een kwetsbare groep behoort opnie......
Lees verder »

Inwoners Gelderland houden vertrouwen in bitcoin, ondanks coronavirus
BERKELLAND - De snelle uitbraak van het coronavirus had een flinke impact op de financiële markten. Aandelenkoersen daalden, en olie had zelfs even ee......
Lees verder »

Geen huis-aan-huis verloting NPV-Neede
NEEDE - De NPV-Neede gaat dit jaar niet met de loten langs de deur vanwege het coronavirus.  Velen hebben in coronatijd een extra bezoekje aan he......
Lees verder »

Gezocht: Seniorenhuisbezoeker
BERKELLAND - Vindt u het leuk om in gesprek te gaan? Wilt u iets betekenen voor de ouder wordende inwoner van Berkelland? Ga dan aan de slag als vrijw......
Lees verder »

Grof tuinafval huis aan huis opgehaald
BERKELLAND - In september en oktober wordt er weer grof tuinafval huis aan huis wordt opgehaald. Op de afvalkalender kunt u zien wanneer het op uw adr......
Lees verder »

De Nierstichting bedankt Eibergen-Rekken voor uw bijdrage!
EIBERGEN/REKKEN - In de week van 13 - 19 september gingen de vrijwilligers voor de Nierstichting in Eibergen en Rekken met een collectebus op pad. Dit......
Lees verder »

RTC De Stofwolk start weer met Cyclocross Senioren
EIBERGEN - Op dinsdag 29 september begint de cyclocross training weer voor de senioren op het clubparcours van RTC de Stofwolk op Sportpark De Bijenka......
Lees verder »

Jonge Achterhoekers aan de slag met energiebesparing
BERKELLAND - Een grote groep Achterhoekse kinderen gaat zich vanaf 3 oktober verdiepen in de wereld van energiebesparing. Via het programma Junior Ene......
Lees verder »

PCOB Neede doet ook aan belangenbehartiging 55-plussers in Berkelland
BERKELLAND - De PCOB Neede en omgeving houdt zich ook bezig met belangenbehartiging van 55-plussers in Berkelland, een speciale werkgroep van deze 55-......
Lees verder »

Geen slachtvisite bij in Noordijk
NOORDIJK - Het bestuur van Historische Vereniging Oud Noordijk heeft na rijp beraad besloten de slachtvisite annex het vetpriezen, een evenement dat ......
Lees verder »

RIVM: Zeventien vastgestelde corona besmettingen in Berkelland
BERKELLAND – In de periode van 9 t/m 22 september zijn er zeventien officiële corona besmettingen vastgesteld in de Gemeente Berkelland. Dat heeft het......
Lees verder »

Columns Marcel & Monique

Column Monique Weiden: Droogte
BELTRUM - Het klimaat verandert, dat merken we allemaal. Voor het derde jaar hebben we al te maken met extreme droogte en erg hoge temperaturen. ......
Lees verder »

Fratsen Dat is noe eenmoal zo.
NEEDE - Noe is `t neet mien gewoonte um vanaf disse plek oaver mien bedrief te schrieven. Ik wil de stukskes altied open hollen en luchtig en neet as ......
Lees verder »

Fratsen De karke
NEEDE - Gedoo in de karken um ons hen. In Leevelde hebt ze `n concert e geven in de karke den deur `t bisdom neet good e keurt was. Toen had ie `t sch......
Lees verder »

Zichtbaarheid
BELTRUM - Ik noemde het in mijn vorige column al: zichtbaarheid. En ik krijg ook nog wel eens de vraag van mensen waarom wij het zo belangrijk vinden ......
Lees verder »

NUB TV

film: Burgemeester Joost van Oostrum verricht opening “Diekhook in ‘t Lech” op de trekker

Ondernemend Berkelland

Eddy Groot Zevert 25 jaar bij Scharenborg Beltrum
BELTRUM - Een klein feestje vandaag (woensdag 9 september) bij Scharenborg Beltrum B.V. Eddy Groot Zevert is namelijk vandaag al 25 jaar in dienst bi......
Lees verder »

Boerderijwinkel Bosheurne voor over (h)eerlijke streekproducten
BARCHEM – Een bedrijf starten midden in de coronacrisis, je moet het maar durven. Eigenlijk overkwam het Gert en Gersina Tessemaker uit de buurtschap ......
Lees verder »

Nieuw in Eibergen: Friet Enzo
EIBERGEN - Eibergen heeft er sinds kort een cafetaria bij. Broers Giovanni (20) en Ducan (25) de Koning waren al een tijdje op zoek naar een geschikte......
Lees verder »

Determineer-dag met oude appel- en perenrassen bij Erve Brooks
GELSELAAR - Er zal, na een aantal jaren van afwezigheid, weer een determineer-dag voor oude fruitrassen worden belegd bij Erve Brooks.  Deze zal ......
Lees verder »

Een webshop met bijzonder speelgoed van 12.000 euro
NEEDE - Plezier is breed. Een ritje in de achtbaan, op de koffie bij vrienden of een rustgevend fietstochtjes door de bossen. Kirsten Lensink (29) den......
Lees verder »