Gepast afscheid voor juf Thea Gelderblom

tn_Afbeelding nieuw Roy 21712EIBERGEN – Juf Thea Gelderblom (62) kreeg donderdag een origineel afscheidscadeau aangeboden. De juf van de Willem Sluiterschool had altijd een passie voor culturele vakken zoals theater, dans, muziek, en drama. De school heeft samen met KunstWijs de lerares in het zonnetje gezet met een voorstelling van Dolf Moed (theaterfiets) in het Eibergse openluchttheater.

Alle leerlingen waren vanaf 9.30 uur hierbij aanwezig. De voorstelling ging over geluk en de waarheid. “Het was een groot succes. Al die blije gezichten. We konden geen leuker cadeau bedenken tijdens het officiële afscheid”, aldus Rita Rikhof van KunstWijs.

Thea Gelderblom heeft 21 jaar les gegeven op de Willem Sluiterschool. Vijfentwintig jaar heeft ze in het onderwijs gezeten. De andere vier jaar heeft de Eibergse van alles gedaan bij scholen in Eibergen. Het laatste jaar heeft ze bij groep drie voor de klas gestaan.

Gelderblom: “Ik ga het enorm missen het is zo dubbel allemaal. Wat ik in mijn vrije tijd ga doen? Op dit moment heb ik veel hobby’s, lezen, in de tuin werken en op vakantie gaan. De Willem Sluiterschool zal ik nooit meer vergeten. Een kleine school met een klein team. Je kon altijd op elkaar bouwen. Geweldig!”

Donderdagmiddag konden de ouders en andere genodigden afscheid nemen van de juf. De Willem Sluiter School telt nu 100 leerlingen. De school blijft groeien.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1390]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven