Haaksbergseweg dicht: Twee gewonden

tn_Afbeelding nieuw Roy 21627RIETMOLEN – De Haaksbergseweg in Rietmolen is zaterdag vanaf 16.30 uur een lange tijd afgesloten geweest door een verkeersongeval waar drie voertuigen bij betrokken zijn geraakt. Een bestuurder en een inzittende van één van de auto’s zijn met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Rond 19.30 uur werd de weg vrijgegeven.

Een bewoonster van de Haaksbergseweg (21 jaar) stond voorgesorteerd om haar oprit op te rijden. Een andere bestuurder (19 jaar uit Diepenheim) die achter de vrouw reed – komende vanaf het Danspaleis – zag de auto over het hoofd en knalde frontaal tegen de achterkant. Door de klap schoot de auto door. Een automobilist die op de andere weghelft reed kon het voertuig niet ontwijken en botste ook tegen het voertuig van de bewoonster aan. Uiteindelijk kwam de auto tegen een boom tot stilstand.

De inzittenden van de auto die achterop de afslaande auto reed zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, waaronder een 16-jarige bijrijdster. De andere bestuurders bleven ongedeerd. De VOA heeft een onderzoek ingesteld naar de excate toedracht van het ongeval. Alle drie de auto’s zijn afgesleept. brandweer Neede werd ook ingezet om het wegdek te reinigen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1377]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Haaksbergseweg dicht: Twee gewonden”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven