‘Have A Nice Day’ slaat in als een bom

EIBERGEN – In 2005 werd het festival ‘Have A Nice Day’ voor het eerst gehouden in het Eibergse openluchttheater de organisatie had nooit gedacht dat nu vijf jaar later het een groot succes zou worden. Zaterdag kwamen over de tweeduizend liefhebbers naar Eibergen om het festival te bezoeken. Nieuwsuitberkelland.nl was aanwezig en maakte de onderstaande foto en film reportage.

Het bezoekersaantal is flink gestegen vorig jaar kwamen 1200 mensen naar het theater, zaterdag passeerde ruim 2000 muziekliefhebbers de kassa. Op vier podia stonden twintig DJ’s: Steve Rachmad, Petter & Axel Boman, Pitto & Jackmate, Ion Ludwig, Quince Jason Shae, Invite, Yves DeRuyter, Lady Aïda en nog veel meer.

De hitte zorgde voor weinig problemen gelukkig zorgde een flinke bui voor verkoeling. Bij het ‘haventje’ was een sproeier neergezet waar veel mensen gebruik van maakte (zie foto’s).

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1379]

Deel dit artikel:

18 gedachten over “‘Have A Nice Day’ slaat in als een bom”

 1. Goed werk, Roy!

  Sprak bij de uitgang een stel, man (plm. 30 jaar) zei: “Ik ben niet de jongste meer. Ik durf gerust te stellen dat ik alle festivals van Nederland ken. Jarenlang ben ik overal geweest, in alle provincies. Maar met de meeste festivals heb ik het helemaal gehad.” Vervolgens noemde hij allerlei redenen, zoals toegangprijzen, de toegenomen commercie, de aard van het publiek en hij had het over de ‘groove’. “Dit is hét festival van Nederland. Echt het allerbeste. Fantastisch.” Ze kwamen uit Amsterdam en hadden speciaal voor het festival een campingplaats op De Fontein. “We vertellen het bewust aan niemand door in Amsterdam. Want straks komt die hele scene hier en dat moeten we niet hebben.”

  Een Brabander uit Eindhoven: “Relatief een kleinschalig festival. Maar wát een leuke mensen hier en wát een charme. En ook nog eens de allerbeste line-up van alle festivals in Nederland.”

 2. Volker, Klaus, Jürgen und Thomas

  Die Musik, die Frauen: völlig Wahsinn!!!! Wie geil, wie geil. Eibergen, danke!

  Volker, Klaus, Jürgen und Thomas, Berlin.

 3. ZOW!
  Bijna 300 mooie foto’s
  Hier maak je veel bezoekers enorm blij mee.

 4. Whow, wat een verschrikkelijk lekker feest was dit zeg. En 2000 mensen, vanuit alle hoeken van het land.

  Op naar volgend jaar.

 5. De overige site,s, hebben dit evenement gemist volgens mij.
  Volgens mij geven ze het op!

 6. Owwww, wat was het leuk!!!! En zo leuk dat er zooooveel mensen van BUITEN Eibergen waren, die dan ook nog eens laaiend enthousiast zijn over ons leuke dorpie!!!

  Het was een GIGANTISCH feest, had het niet willen missen!
  TOPsfeertje, TOPweertje, TOPdj’s, Supergezellige, positieve mensen en die heerlijke tropische regenbui!!!!

  Helemaal te gek!!!!!!

  Nog een heeeeeel jaar wachten op de volgende…….Maar das nie erg, want hier kan ik een heeeeele poos op teren!!!!

  xKarlijn

 7. @ lydia

  Als je op de site van de postduivenvereniging kijkt, dan zul je inderdaad niks aantreffen. Maar voor 22.14 uur (het tijdstip dat jij je bericht heb doorgestuurd) heb ik het al op zes (!) sites gezien. En niet alleen lokale.

  Dus wie mist hier wat? 😉

 8. @ arjan
  Zie liever een eigen verslag/reportage dan een persbericht incl foto,s van de organisatie.
  Copy mentaliteit.en dat 6x

 9. Thijs Paradijs

  Ik dank Patrick Porno, in de Eibergse contreien beter bekend als “de vuns”, en Mesut voor het introduceren drie jaar geleden op dit meesterlijke festival!! Het absolute hoogtepunt op mijn festivalkalender! Groeten uit Amsterdam en volgend jaar zeker weer!

 10. gerrittijijnk

  Desondanks het sneeuwbuitje hebik me uitstekend vermaakt, ook de sex, drugs, rock & roll waren van uitsteekbaar gehalte. (zwarver gait, BUITENvierder) p.s. het leek pluk wel in de goeie oude tijd

 11. Top feestje! Heerlijk kleinschallig… unieke sfeer. Iedereen even vriendelijk en zeker ook alle vrijwillegers van het openluchttheater. Wij waren er met een hele club uit Eindhoven/Uden/Nijmegen en komen volgend jaar zeker weer!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven