Kruiskamp: Vuurwerk vernield autoruit

EIBERGEN – Aan de Kruiskamp in Eibergen is in de nacht van woensdag op donderdag rond 2.45 uur een autoruit vernield door vuurwerk. De eigenaar heeft aangifte gedaan. De politie doet onderzoek naar de mogelijke dader(s). Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Kruiskamp: Vuurwerk vernield autoruit”

  1. is vernield, dat is een voltooid deelwoord, regel: stam + t als de laatste letter van de stam een K, F, S, CH of P is. Dat is bij vernielen niet zo, dat is de L van verniel. Daarom vervoeg je vernielen met een D en krijg je VERNIELD als correct voltooid deelwoord.

    Komo op zeg..

  2. Hoe je vernield ook schrijft mensen maakt in dit geval niet uit, de boodschap is duidelijk. Het lijkt nergens op, laten ze met hun poten van andermans spullen afblijven. Ja toch?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven