SMS-Alert: Doosjes Diazepam vermist

Diazepam vermist in Eibergen
EIBERGEN – De politie heeft op woensdag 28 juli om 18.15 uur een SMS-alert uitgestuurd over de vermissing van drie doosjes met diazepam. De doosjes met dit gevaarlijke medicijn, worden uit een caravan op het Eibernest in Eibergen, vermist. Diazepam is zeer gevaarlijk voor kinderen.

Mocht u één of meerdere van deze doosjes aantreffen, gelieve dan contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

De eigenaar van camping het Eibernest weet nog van niets en is derhalve ook nog niet van plan om maatregelen te nemen. “Als er wat is dan moet de politie ons toch bellen?”, aldus de eigenaar.

Deel dit artikel:

11 gedachten over “SMS-Alert: Doosjes Diazepam vermist”

 1. ?? sms alert !!! Ik heb mij daar ook voor aangemeld en al diverse keren een smsje gekregen maar niet over dit item….ik was wel gewoon in Eibergen. Moet ik nu opnieuw activeren ?

 2. Wim, zijn ze dan niet vermist? Rianne ja opnieuw activeren je bent uit het bestand……..

 3. Wie steelt er nu drie doosjes Diazepam uit een caravan? Ongeloofwaardig verhaal. Denk dat ze gewoon zoek zijn geraakt 😉

 4. @Arjan, lekker slim ben je.

  Diazepam wordt wel eens door jongeren misbruikt als genotsmiddel. Voor een versterking van het effect worden de pillen niet ingeslikt (oraal ingenomen), maar verpulverd, in een pijp gestopt en gerookt[bron?]. Het effect, maar ook de bijwerkingen zijn dan veel sterker.

  Gaat er een lampje branden ?

 5. Diazepam is valium……. daarom stelen ze dat..

  Denk ook dat deze gast uit het Westen de medicijnen gewoon is vergeten of verloren ergens in het pittoreske Eibergen……

 6. ben ook verslaafd geweest aan die troep ,op hoogtij dagen nam ik 30 van die pillen.wat dan weer resulteerde in agressie.voor kids is het gevaarlijk maar voor volwassenen valt het nogwel mee.

 7. Pittoreske (dubbel t) Eibergen….

  Statistisch gezien is het drugs en alcohol gebruik/misbruik hoger in het pittoreske Oosten dan in het Westen…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven