Wat deed koningin Beatrix in Holterhoek?

_HTH0049 (1)HOLTERHOEK – Een feestje bij Grenszicht werd vrijdagavond goed verstoord door een bezoek van een hoogheid. Niemand minder dan koningin Beatrix kwam een bezoekje brengen aan Geert ter Woorst uit Eibergen (buurtschap ’t Loo). Een dure auto gevuld met twee boddyquards en de koningin kwamen rond 21.45 uur de parkeerplaats op rijden.

Ter Woorst vierde in de zaal van Grenszicht samen met familie en vrienden zijn 50e verjaardag. Opeens kwam de koningin binnen en zwaaide naar de aanwezigen en vooral naar Geert. Door zijn opvallende bescheidenheid was deze rustige, hardwerkende en vrijgezelle boer van de Apedijk vereert met dit bezoek.

De koningin ging op een stoel zitten en las de ’troonrede’ voor. Een verhaal met allemaal zaken die in de vijftig jaar zijn gebeurt, uitgaan, een dagje naar Amsterdam, eerste vriendin, en zijn werkzaamheden die hij verricht als boer (zie film). Wie heeft dit bezoek geregeld?, bekenden van Ter Woorst vonden dit een leuk cadeau!

Onze fotograaf Han te Hennepe en verslaggever Roy Nijman waren ter plaatse en maakte foto’s en een filmpje!

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=1443]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Wat deed koningin Beatrix in Holterhoek?”

  1. Ter Woorst van Harte gefeliciteerd , maar de act is voortreffelijk een pluim.
    Dit is nu lokale nieuws waar iedereen van geniet.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven