Zomeractie EOV zaterdag goed bezocht

eov zomeract. ztardag 17-07-10 057EIBERGEN – De Eibergse Ondernemers Vereniging (EOV)  is continu in beweging. Zaterdag organiseerde ze in het centrum van Eibergen vele activiteiten. Pony rijden samen met manege Nijhuis, lekker springen in de ballenbak of springkussen en als hoogtepunt goochelaar Jarno di Parno.

Dit alles om de inwoners en de toeristen in Eibergen te vermaken tijdens de zomer. Veel mensen kwamen een kijkje nemen en genoten. Op 31 juli worden er weer zomeractiviteiten gehouden in het centrum met als motto: ‘zomerse zaterdagen’.

Foto’s Christiaan Thalen:
[nggallery id=1413]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Zomeractie EOV zaterdag goed bezocht”

  1. Jammer dat hier geen reclame voor gemaakt is,dan waren er zeker nog veel meer mensen op af gekomen!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven