Auto knalt tegen boom op Vordsenseweg

RUURLO – Zaterdagavond omstreeks zeven uur heeft er op de Vordenseweg in Ruurlo, een paar honderd meter voorbij  “de bocht” een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een auto total-loss. Het voertuig is door onbekende reden met de rechterwielen in de berm terecht gekomen en heeft een aantal bomen geschampt. Hierna kwam het voertuig in aanrijding met een derde boom.

De chauffeur van het voertuig is wonder boven wonder zonder verwondingen uit het voertuig gekomen; de bijrijderszijde zat flink in elkaar. De politie heeft ter plaatse voor enige tijd het verkeer geregeld in afwachting van de takelwagen. De auto is afgesleept.

Het is de zoveelste aanrijding op dit rechte stuk weg. Vrijwel altijd komen de bestuurders eerst met de rechterwielen in de berm terecht.

[nggallery id=1487]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Auto knalt tegen boom op Vordsenseweg”

  1. Hoe kan het weer gebeuren altijd op dat stukje weg,ik rij iedere dag die weg naar zutphen , hou je aan de snelheid en niet telefoneren ,of iets anders in de auto eten of scheren dat zie je zo vaak.ik zal niet zeggen of mij niks kan over komen , maar weggebruikers kijk uit.,

  2. “De chauffeur van het voertuig is wonder boven wonder zonder verwondingen uit het voertuig gekomen”

    Zo een groot wonder is dit niet hoor, het is een Audi, geen Deawoo of ander plastic karretje waar je bij de eerste boom al een kruis slaat.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven