Auto’s total-loss bij ongeval in Eibergen

IMG_1503-borderEIBERGEN – Op de Haaksbergseweg in Eibergen, ter hoogte van de Psychologenpraktijk, heeft een aanrijding plaats gevonden waarbij 2 personenauto’s betrokken zijn geraakt; een Opel en een Volkswagen.

De Opel wilde afslaan richting de Psychologenpraktijk. De Volkswagen heeft door nog onbekende redenen de Opel over het hoofd gezien en is er achterop gereden. Door de klap is deze Opel in zijn geheel omgedraaid.

De foto’s laten een duidelijke schade zien. Beide auto’s zijn dusdanig beschadigd dat deze moesten worden afgesleept; beide auto’s zijn total-loss.

De inzittenden hebben geen verwondingen opgelopen al kampte de bestuurder van de Opel wel met duizeligheid. Hij heeft zich onder behandeling van een huisarts laten stellen. De politie is ter plaatse geweest en heeft het verder afgehandeld.

Foto’s Bob Appels:
[nggallery id=1479]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Auto’s total-loss bij ongeval in Eibergen”

  1. Lezen en kijken zijn niet de sterkste punten van Jan…………zal dan ook wel Jan met de korte achternaam zijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven