Buurt schiet te hulp bij uitslaande brand

BELTRUM – Een schuur met stro en landbouwvoertuigen is maandagavond aan de Zwarteweg volledig in vlammen opgegaan. Twee brandweerkorpsen rukten rond 23.00 uur uit om het vuur te bestrijden. Buurtbewoners kwamen snel in actie om de waterwinning op gang te helpen. Met een grote beregeningspomp – die bij de buren stond – kon de brandweer snel aan water komen.

Daarna was het zoeken geblazen naar een andere waterput langs de weg. Het heeft zeker meer dan een half uur geduurd voordat er een put werd gevonden ter hoogte van nummer 13. Bewoners en de brandweer gingen op zoek, uiteindelijk vond een boer een waterpunt en riep de brandweer.

De weg en de omgeving werd afgesloten omdat er kans was op ontploffingsgevaar. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Er was wel een ambulance ter plaatse. De schuur is volledig uitgebrand. Wat de oorzaak van de uitslaande brand is geweest kon de OVD die ter plaatse was nog niet melden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1470]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Buurt schiet te hulp bij uitslaande brand”

  1. OOO WAT ERG .
    DAT IS EEN ENORME BRAND .MAAR GELUKKIG IS ER NIEMAND GEWOND .

    iK WENS DE FAMILIE STERKTE

    GROETJES HENNY B

  2. Op zich weer hele goede verslaggeving. Maar ik snap weinig van dat vrolijke zomerriedeltje onder het filmpje. Voor de betrokken bewoners moet het een catastrofe zijn.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven