Flitspaal langs N18 in brand gestoken

paal1EIBERGEN – Afgelopen nacht is er door onbekenden brand gesticht bij een flitspaal langs de N18 ter hoogte van de watertoren. De brandweer werd even voor twee uur vannacht opgeroepen om de brand te blussen.De politie is op zoek naar getuigen. Deze worden opgeroepen te bellen naar 0900-8844.

[nggallery id=1512]

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Flitspaal langs N18 in brand gestoken”

 1. Aah wat jammer nou, nu kunnen er weer mensen ongestraft met 83 kilometer per uur langs rijden 😉

 2. Die bij de keet staat volgens mij niet aan .
  Ik krijg daar nooit een melding op mijn mio navigatie.
  Dat wil niet zeggen dat deze niet wil branden.

 3. Mooi zo, ze zouden er voor de veiligheid staan? Als ze maar geld kunnen vangen,veiligheid komt pas na het geld bij de Politie van tegenwoordig…..

 4. Veiligheid tegenwoordig is:
  -Constant op je teller kijken want owee als je 1km per uur te hard rijd
  – Je voorganger die nog maar 75 durft te rijden vanwege al die lullige overtredingen en daardoor de doorstroming belemmerd

  Diegene die dit gedaan heeft, strakke actie!! Hoeven we ook niet meer met zn allen massaal op de rem daar bij de watertoren!! Laat de politie boeven, criminelen en vandalen gaan vangen!!

 5. Allemaal leuk en aardig maar de kosten zijn zo’n 40.000 euro als zo’n ding gesloopt wordt. De politie zet er wel weer een nieuwe neer van onze belastingcenten.

 6. Weer van die achterbakse figuren die in het donker, en als er niemand aankomt van die foto kasten in de hens steken.
  Als je een grote kerel bent doe dat dan overdag als de twenteroute goed bereden wordt, krijg je misschien ook nog wel een schouderklopje van andere automobilisten.
  Het kost de belastingbetaler weer geld wand ze zetten daar zo weer een nieuwe neer, maar dat realiseren die figuren volgens mij niet.

 7. he dat zou mooi zijn is mijn foto ook verband, kwam er met 120 langsgescheurd, en werd daar net in gehaald door iemand wie nog harder kon

  wees eerlijk al die paalen onsieren het landschap toch

 8. Gedupeerde belastingbetaler

  Gewoon een digitale paal neerzetten zoals bij Harreveld !
  Komend e daders mooi in beeld !

 9. Na dit artikel gelezen te hebben en vanavond weg moest en langs de watertoren moest zei ik tegen mijn vrouw dat ik nu het gas er eens op wilde zetten langs zo’ n paal en wat denk je hij doet het nog

  dank

 10. Het heeft totaal geen zin om een flitspaal in de hens te steken. Hier zijn al diverse fora aan gewijd. In de hens steken zorgt alleen voor een beetje roet en meestal wordt de flitser in de hens gestoken ipv de foto-apparatuur.

  Een digitale paal zoals bij Harreveld zal veel oplossen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik de locatie van de kast bij de watertoren niet geheel begrijp. Bij de Keet is dit logisch wegens de vele ongevallen door plotseling afslaande automobilisten en onoverzichtelijkheid aldaar.

  Ik trap zelf zeer zeker weleens het gaspedaal fors in, maar ben wel van mening dat bestuurders in het algemeen gewoon netjes 80 (ook geen 70-75) moeten gaan rijden.

  Overigens is het überhaupt mogelijk om overdag met een hogere snelheid dan 80 langs deze flitskast te rijden? Dacht t niet vanwege het vele verkeer.

  Mvg
  Jeroen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven