Foto’s en film bloemencorso in Rekken

tn_STE_7161kREKKEN – Afgelopen woensdag trok de bloemencorso door de straten van Rekken. Het corso is een onderdeel van het Rekkens Volksfeest dat dit jaar honderd jaar bestaat. De commissaris van de koningin – Clemens Cornielje – kwam langs en reikte de Koninklijke Erepening uit aan voorzitter Henk Bos. Het weer was tijdens de corso perfect en dat zag je ook aan het aantal toeschouwers langs de weg.

Onze cameraman Jan Larink maakte bovenstaande filmpje om u een beeld te geven van het bloemencorso. Burgemeester Bloemen en de (oud) burgervader van Vreden waren ook afgereisd naar het kerkdorp.

Om 16.00 uur werd de dahliatuin bij de piepermolen officieel geopend. Wie het corso gemist heeft kan donderdag ook nog een kijkje nemen. Dan gaan de inwoners van Rekken met hun wagens naar de tbs-kliniek Oldenkotte. Vrijdag is de laatste dag dat de corsowagens te zien zijn, dan gaan ze naar Vreden.

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=1503]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Foto’s en film bloemencorso in Rekken”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven