Glasvezel: Concept ICT opent servicepunt

foto-glasvezelwinkel-kleinNEEDE – Glasvezelaanbieder Concepts ICT heeft per 27 augustus (vrijdag) een eigen servicepunt in Neede aan de Oudestraat 48. Salesmanager Mark Serano van Concepts ICT hierover: ”We merken dat er toch nog enige onduidelijkheid is over onze diensten en over het glasvezelnetwerk. Het past binnen onze filosofie om optimale service te bieden door lokaal de mensen op te zoeken en te kunnen adviseren.”

In het servicepunt kunnen bewoners van Neede volop terecht met vragen over de diensten van Concepts ICT, zoals razendsnel internet, telefonie en (digitale) TV en het glasvezelnetwerk. De professionele winkelmedewerker kan in alle rust uitgebreid uw vragen beantwoorden. De openingstijden van het Concepts ICT servicepunt zijn: Woensdag: 13.30 – 17.30 uur, Vrijdag: 13.30 – 17.30 uur, Zaterdag: 10.00 – 14.00 uur.

Om extra aandacht voor het glasvezelnetwerk te vragen heeft Concepts ICT bovendien een extra actie gelanceerd. Onder alle Concepts ICT aanmeldingen uit Neede tot 17 september 2010 worden 3 luxe mini-laptops verloot. De bewoners van Neede hebben nog tot 17 september om te kiezen voor een glasvezelabonnement.

Is dan de benodigde 35% abonnees nog niet gehaald, dan wordt er geen gratis glasvezelnetwerk aangelegd door de firma Glashart.

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Glasvezel: Concept ICT opent servicepunt”

 1. Hoezo proberen ze het ook niet in Eibergen? .. denk dat er hier ook best veel gegaardigen zijn.

 2. Ik dacht dat we van dat gezeur afwaren. Maar nee hoor, eerst proberen ze je te lokken met een taart, toen met friet, en nu met zo,n goedkoop laptoppie. Glasvezel is zeker niet goedkoper als upc. Misschien wel iets sneller, maar als huis tuin en keukeninternetter heb je er weinig aan. Denk ook aan de eenmalige aansluitkosten die er bijkomen.

  UPC voldoet prima.

 3. Needelander, waarom ga je je niet eerst verdiepen in de glasvezel techniek in plaats van zomaar iets roepen……

 4. Niet te geloven, begint alweer dat gezeur over glasvezel.
  ben het met Needelander eens, het is niet goedkoper en heeft voor de gemiddelde gebruiker geen voordelen.

  En dan gaan ze ook nog in een pand zitten dat zo lelijk is dat geen mens daar naar binnen gaat, ze snappen het echt niet.

 5. Needenaar, waarom ga je je niet eerst verdiepen in de glasvezel techniek in plaats van zomaar iets roepen……

 6. Als je je goed laat informeren weet je dat er geen aansluitkosten zijn. Daarnaast hoeft niet iedereen het te doen, als er maar genoeg meedoen. Ik pas ervoor om nog 10 jaar aan UPC vast te zitten. Daarnaast is Concepts wel bereikbaar voor vragen. Iets wat je van UPC niet kan zeggen.

 7. Ik snap niet dat mensen dit niet zouden willen. Dit is de techniek voor morgen. En het wordt gratis aangesloten. Het abonnement wat ik nu heb bij UPC is net zo duur als een vergelijkbaar abonnement bij Concepts ICT. Er zijn in mijn ogen alleen maar voordelen. Bijvoorbeeld geen slechte beeldkwaliteit meer door slecht signaal en hogere snelheden. Dus: kom op mensen, informeer u goed, maar laat deze kans niet voorbij gaan!!

 8. Maakje niet druk, vroeg of laat komt het glasvezelnet er toch wel te liggen, ze proberen je alleen maar te strikken met een abbo. zodat een gedeelte van de kosten gedekt zijn.

  (edit) Is dan de benodigde 35% abonnees nog niet gehaald, dan wordt er geen gratis glasvezelnetwerk aangelegd door de firma Glashart. (edit)

  Niets is gratis.

 9. ik heb vanmiddag met glashart gebeld en mij werd verteld dat er op 17 september een definitief besluit wordt genomen of er in neede glasvezel komt.18 september komt het op de site testaan.

 10. in eibergen hebben we al wel FTTC (fiber to the core).
  dit houd in dat er tot de wijkcentrale al glasvezel ligt, het probleem met glasvezel is dat het licht is, het signaal opsplitsen gaat dus met dure spiegels vandaar dat de aansluiting normaal duur is en ze alles in een keer proberen te doen of in ieder geval zo veel mogelijk.
  en als je glas hebt tot in de meterkast dan komt het niet echt verder, je stopt voorlopig nog geen glas achter in de pc kast.

  http://adslcentrale.nl/
  klik hier aan de zijkant op overzichtskaart.
  hier kan je bekijken of je thuis al meer dan 20 mbit kan halen omdat de centrale dan fttc heeft, eibergen neede en haarlo hebben het al wel, borculo nog niet

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven