Hennepplantage ontmanteld in Beltrum

bruggertweg hennep 012-borderBELTRUM – De politie van Berkelland is donderdagmiddag tezamen met Dusseldorp en bergingsbedrijf Iliohan druk bezig geweest in een schuur aan de Bruggertweg in Beltrum. Na onderzoek – eerder die ochtend – is een in werking zijnde hennepplantage opgerold. Alle apparatuur en de planten zijn afgevoerd en vernietigd.

Er zijn ook auto’s en quad’s in beslag genomen. De plantage telde ongeveer 250 planten. Er is niemand in het pand aangetroffen. In totaal zijn er twee auto’s, vijf quad’s en één scooter meegenomen.

De politie doet onderzoek wie er verantwoordelijk is voor de plantage.

[nggallery id=1453]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Hennepplantage ontmanteld in Beltrum”

  1. Dit mag natuurlijk wel i.v.m. bestemmingsplan.. fietsen in het buitengebied verkopen mag niet.. maar dit is toch overduidelijk agrarische handel? 🙂

  2. Ga eens mensen oppakken die zonder licht fietsen ofzo, zit de politie zich een beetje druk te maken over mensen die als hobby plantjes kweken hebben.

  3. Terecht dat deze illegale praktijk opgedoekt wordt. Iedereen behoort zich aan de wet te houden.

    @redactie: moeite met d’s en t’s? In de titel behoort te staan: “ontmanteld”…

  4. Goed werk Politie berkelteam gaat vooruit, dikke pluim nu de rest oppakken die hap.

    @ik ga toch fietsen dit werk is hard nodig in berkelland deze gasten verpesten onze jongeren.

  5. Meteen legaliseren! kan de politie zich bezig houden met dingen waar we wel last van hebben(dronken jongeren die alles afbreken). of gewoon echte boeven vangen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven