Inspraak mogelijk aanpak Domineesteeg

RUURLO – Het college van burgemeester en wethouders van Berkelland is van plan om dit jaar de Domineesteeg in
Ruurlo te reconstrueren. Na inspectie is gebleken dat de riolering in de Domineesteeg vervangen moet worden. Door deze werkzaamheden kan ook de straat opnieuw worden ingericht.

Er is inspraak mogelijk op de plannen. De tekeningen met de voorlopige ontwerpen liggen ter inzage in de Gemeentewinkel in Borculo. En op 12 augustus is er van 16.00 tot 18.00 uur een inloopmiddag in café restaurant De Luifel. Daar zijn medewerkers van de afdeling Ruimte & Projecten van de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden en opmerkingen te noteren.

De tekeningen met de voorlopige ontwerpen liggen vanaf 3 augustus tot en met 31 augustus 2010 tijdens openingstijden ter inzage in de Gemeentewinkel. Tot en met 31 augustus 2010 kunt u naar keuze schriftelijk of mondeling reageren op de plannen.

Dat kan door te schrijven naar gemeente Berkelland, Postbus 200, 7270 HA Borculo, te mailen naar info@ gemeenteberkelland.nl of te bellen met de projectleider, de heer E.J.M. Koldeweij, tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0545-250 296.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven