Kermismaandag: Rare praktijken gespot!

tn_Afbeelding nieuw Roy 23102EIBERGEN – Ze hebben op kermismaandag heel Eibergen op z’n kop gezet: drie jongens in een wit pak. Op verschillende plekken zette de heren de weg af en gingen ze met krijt tekeer. Het leek net of de ‘grappenmakers’ van een onderzoeksteam waren van de politie. Kermisgangers zagen de humor en wel van in en zaten volop te genieten van de act.

Kermismaandag is altijd één van de drukte dagen van de kermis. Vooral de cafés doen goede zaken. Bij De Klok en de Lindeboom was dat goed te zien, de stemming zat er goed in. Het (Rouwmaat) podium op het kermisterrein trok ook heel wat bezoekers.

DJ Wessel, Jasper Hondorp en de band Highway 49 lieten hun talenten zien. Vanavond zullen er nog twee bands op het podium verschijnen, Dwarz en Karatu. De kermis in Eibergen is dit jaar rustig verlopen. Weinig vernielingen op een paar prullenbakken en verkeersborden na.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1498]

Nog meer foto’s!:
[nggallery id=1499]
 

 

Deel dit artikel:

18 gedachten over “Kermismaandag: Rare praktijken gespot!”

 1. Jan behoort tot de categorie Geraniumkijkers. Dat zijn mensen die zich kapot vervelen en nergens de humor meer van inzien. De act was gewoon hartstikke leuk en erg origineel.

  Tip voor Jan: koop een DVD of boek van Hans Dorrestijn. Die past precies bij je. Google maar even.

 2. Hartstikke leuk, deze drie Eibergse heren die op eigen initiaftief de hele dag (!) het kermispubliek op diverse plakken met allerlei rare kunsten vermaakten. Van mij mag dit een trend worden. Hoer meer van dit soort spontane straattheater, hoe leuker.

  Tip voor Jan en Piet: ga thuis zitten en zorg er voor dat de gordijnen 24 uur per dag gesloten blijven. Dan hoef je je aan niemand te ergeren. Het beste kun je zelfs ook nog de televisie uitlaten en vooral geen kranten lezen.

 3. Ellen ben het helemaal met je eens!!
  Die mensen kennen de sfeer gewoon niet!
  Dus laat ze daarom ook maar lekker binnen blijven.

 4. E, deze jongens konden ook niks kapot maken en lastig zijn, deze jongens deden examen om bij de politie te kunnen komen.
  Arjan, wat ik koop beslis ik zelf wel, heb ik jou niet voor nodig.
  Piet, vriend.
  Ellen, leer Nederlands, zie je tekst, een …. hoort hier niet thuis.
  Q, jij hebt vast een zonnesteek opgelopen.

 5. Ja zo ken ik er nog wel een paar…

  Jan ik vind het heel jammer voor je maar ik ben bang dat je zo’n azijnzeikerd bent die amper de deur uit komt en om toch maar aan je dagelijkse pleziertje te komen ga je anderen maar afzeiken via het internet.
  Deze jongens hebben niks kapot gemaakt en vielen niemand lastig… Sterker nog, ze vermaakten een hele hoop mensen met wat ze deden.
  Dat je op of aanmerkingen hebt aan de jeugd die dingen afbreekt of anderen lastig valt kan ik voor 100% inkomen want daar erger ik me ook groen en geel aan maar dat je hierover moet vallen vind ik wel heel erg zielig.

  En nu je commentaar krijgt op je gedrag ga je andere mensen die hun reactie geven daar maar op aanvallen.. gevalletje van ‘ik heb het niet begrepen’ als je het mij vraagt.

  Jan, kom eens een keer achter de plantjes vandaan en begeef je eens in de buitenlucht.. het zal je goed doen!

 6. Jan kun je jezelf alsjeblieft afsluiten van internet, zulke trieste reacties zitten we hier niet op te wachten op leuke berichten.

 7. @ Jan

  Je eerste reactie was al erg triest (last van een zomerdepressie??)

  Met je tweede reactie val je echter helemaal door de mand. Op zo’n stuk chagrijn zit niemand te wachten.

  En dan nog wat. Als je iets vertelt, geef dan goede informatie door. Uiteraard deden deze jongens geen politie-examen, Hahahahahaha, wie heeft je dat wijsgemaakt??.

 8. Jan geeft alleen zijn mening..

  Waarom begint iedereen hem dan af te zeiken??

  En tja…Ieder z’n eigen humor denk ik dan maar..

 9. Jan, toppunt van droevenis en Piet als vriend (wat heet vriend??), nou ja, soort zoekt soort. Veel plezier met elkaar,
  maar val andere mensen niet lastig. Sterker nog, je hoort helemaal niet op een kermis of welk leuk festijn dan ook thuis, tis alleen zo spijtig dat jullie de feestvreugde voor een ander altijd trachten te verpesten. Ik sluit me aan bij de voorgaande reacties, kort samengevat: Jan en Piet vallen onder de groep “azijnpissers”. Blijven pissen in eigen groep a.u.b.

 10. Jan en Piet, jullie hebben mijn steun. Een ieder mag zeggen wat hij vind, we leven in een vrij land. En dat er dan een horde volk over hun heen komt is een risico, maar dat zij niks meer mogen zeggen of doen van dat volk zegt genoeg over hun beleving. Jan en Piet, blijf doorgaan met jullie reacties en laat anderen maar in de waan dat zij de wijsheid in pacht hebben, wat ik betwijfel.

 11. Jan en piet ga allebei ff een anderhalf uur op jullie hoofd staan of zo… chagrijnen!! , dat is wat eibergen niet nodig heeft!. misschien is neede iets voor jullie??? daar kan je voor een prikkie gaan wonen!

 12. Ieders zijn eigen mening, ik vond het leuk om te zien.

  al dat gekwaak hier, misschien moet je jezelf eens identificeren en elkaar gaan opzoeken en erover praten, maar hier schiet het ook niet op.

  Iedereen probeert zijn gelijk te geven wat ie er van vind,, het word net een kinder spelletje, welles nietes welles nietes.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven