Meerdere vernielingen na SEN-feest

NEEDE – De politie onderzoekt meerdere vernielingen die in de nacht na het SEN-feest van woensdag op donderdag 19 augustus in Neede zijn gepleegd. Er zijn een brommobiel en een autootje op zijn kant gegooid. Gedupeerden van andere vernielingen wordt verzocht om aangifte te doen.

Na afloop van het dorpsfeest hebben onbekenden rond 02.45 uur op de Wilhelminastraat een brommobiel op zijn kant gegooid. Op de Kietvitstraat werd een klein autootje op z’n kant gegooid.

De politie onderzoekt beide vernielingen en sluit niet uit dat meer vernielingen zijn gepleegd. Gedupeerden wordt verzocht om altijd aangifte te doen. Dit kan via www.politie.nl.

Heeft u foto’s stuur ze naar [email protected].

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Meerdere vernielingen na SEN-feest”

 1. stoer hoor om deze zaken te vernielen, als de daders worden getracheerd laat ze de schade maar betalen niet zoals waarschijnlijk zal gebeuren buro Halt, heeft de gedupeerde niks aan.

 2. zozo… tis dus weer raak in neede.. jammer dat eigen inwoners zo hun feestje vernielen.. en hun eigen dorp.. kwil dr morgen nog heen, maar denk dat ik maar met de taxi ga, ik wil mn spullen graag heel houden

 3. niet alleen van dit incident heeft plaatsgevonden
  zaterdagnacht was het weer raak.
  zijn door het dorp getrokken en weet een spoor van vernielingen achter gelaten.
  helaas ben ik iemand met schade.
  ze moeten gewoon is met hun vingers van andermans spullen afblijven, vindt dit gewoon niet normaal
  laat ze maar werken voor de schade en bekend maken wie het zijn.
  misschien wordt het dan eens anders
  er moet veel harder tegen worden opgetreden

 4. Ik kan me herinneren dat er eerder bij de sen sprake was van een oproep om beheerd je fiets te laten staan bij de sen dus dat er toezicht op zou worden gehouden. volgens mij moet er volgend jaar maar een burgerwacht worden georganiseerd zodat je gewoon je eigen auto veilig bij je huis kunt laten staan. moet hier in neede niet gekker worden.

  mzzl Oscar

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven