Flipsweg: Motorrijder komt om het leven


RIETMOLEN – Op de Flipsweg in Rietmolen is vanmiddag een motorrijder uit Rietmolen (70) om het leven gekomen. De hulpdiensten kregen rond 15.50 uur de melding van het ongeval. Waarschijnlijk verloor de bestuurder in een flauwe bocht de macht over het stuur, raakte van de weg en kwam met zijn motor in de sloot terecht.

Bij de komst van de brandweer was het slachtoffer al overleden. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse en heeft onderzoek naar de toedracht gedaan. De weg is tijdens het onderzoek afgesloten geweest.

De politie doet een dringende oproep aan getuigen, die iets van het ongeval hebben gezien of de motorrijder op deze dinsdagmiddag nog op de Flipseweg hebben zien rijden, zich te melden via 0900-8844.

[nggallery id=1525]

Ingezonden foto’s:
[nggallery id=1526]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Flipsweg: Motorrijder komt om het leven”

  1. Ontzettend confronterend. Ik vind het hooguit respectloos dat deze ingezonden foto’s worden geplaatst.

  2. K. ik ben het helemaal met je eens. Toen deze foto’s op de site kwamen was nog niet bekend wie het slachtoffer was. Laat staan dat de familie al was ingelicht. Je zult maar op de site kijken en de motor van je man, vader of opa zien liggen in die sloot!!
    Zeer kwalijk.
    Sterkte aan de nabestaanden.

  3. @bob

    de familie was al zeer snel ingelicht over het tragisch ongeval dus ik weet niet hoe jij erbij komt dat de familie van niks wist…..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven