SEN: Groep Puik winnaar playbackshow

afbeelding-nieuw-roy-22631NEEDE – Het is voor de inwoners van Neede tijdens de SEN-zomerfeesten een belangrijk moment: het jaarlijkse Koepel-Knoepelplayback. Donderdag stonden lokale artiesten op het podium in de feesttent aan de Oranjelaan om te strijden om de Koepel-Knoepelbokaal. Groep Puik ging met de eerste prijs aan de haal dat deden ze met een nummer van Pink (Bad influence).

Alle acht groepen haalden alles uit de kast om de eerste prijs te behalen. Grote decors werden tussen de optredens opgebouwd. Het publiek was in grote getale aanwezig. De organisatie – Stichting Evenementen Neede – schat ruim 1500 man.

De tweede prijs ging naar de Combi Club dat deden ze met een nummer van De Baseballs (Umbrella). Groep Beter deed het ook niet slecht, de derde plaats mochten zij in ontvangst nemen. Het nummer van Scooter (Ti Sento) zette de hele tent op zijn kop.

Tot zaterdag is Neede in de ban van de SEN-zomerfeesten. Vrijdagmiddag om 16.00 uur is het bedrijvenuurtje daarna rond 17.30 uur het oldtimertreffen. Zaterdagavond wordt het feest afgesloten met een daverende slotavond.


(film: Senf@ctor en Koepel-Knoepelplayback)

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1480]

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=1484]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “SEN: Groep Puik winnaar playbackshow”

 1. Aan allen van groep Puik van harte gefeliciteerd met jullie 1e plaats. IK heb jullie optreden gezien en het zag er ontzettend goed uit.Ook lof voor de overige kandidaten de optredens waren geweldig.Wij hebben ontzettend genoten gisteravond.
  Tot volgendjaar.

 2. Das een hattrick ofniet? Drie keer achter elkaar gewonnen nu?

  Van harte in ieder geval. Verrassend hoor 😉

 3. jan de brandweerman

  de combi club heeft al vier keer achter elkaar gewonnen ……….. dus drie keer is nog niet uniek.
  het niveau was super dit jaar ondanks wat minder teams was het geweldig om naar te kijken

  houdoe en de groeten

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven