Smartlappenfestival goed voor 700 man

_HTH0006 (2)EIBERGEN – Zondag heeft Stichting Smartlappen Festival Eibergen voor de zesde maal een smartlappenfestijn gehouden. Andere jaren was het evenement op de Brink te vinden maar na vijf jaar heeft het bestuur besloten om het te verhuizen naar het openluchttheater.

Ruim zevenhonderd man heeft het festijn bijgewoond. Het bleef niet helemaal droog maar de echte liefhebbers waren niet van suiker en bleven zitten om te genieten van Leedvermaak, De Vrolijke Noot, zanger Stefan Mondial en Leon van der Meer uit Borculo.

De organisatie was zeer tevreden over de nieuwe locatie. “We gaan in september bij elkaar zitten om te kijken of we volgend jaar weer naar het openluchttheater gaan.”

Fotograaf Han te Hennepe was zondag van de partij en maakte weer mooie kiekjes!

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=1468]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Smartlappenfestival goed voor 700 man”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven