Straten krijgen onderhoud aan asfalt

BERKELLAND – De gemeente start vanaf 30 augustus met de eerste fase van het onderhoud aan wegen in de gemeente. In diverse straten wordt het asfalt gerepareerd. De werkzaamheden worden binnen- en bouten de kom uitgevoerd. Afhankelijk van de werkzaamheden worden de wegen tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Omwonenden krijgen ruim van tevoren bericht over de afsluiting.

De volgende straten worden aangepakt, Borculo: Haarloseweg (gedeelte Hoflaan/inrit parkeerplaats sporthal), Batendijk (gedeelte Ruurloseweg/Beltrumseweg), Beltrumseweg (gedeelte Heelweg/Zwarteweg, Beltrumseweg(gedeelte Batendijk/Heelweg, fietspad). Beltrum: Kruising Avesterweg/Spilmansdijk.

Eibergen: Hupselse Esweg (gedeelte Molenweg/Hupselse Esweg nummer 6), Molenweg (gedeelte tussen en N18 en Kiefteweg), Anjerstraat (geheel), Geraniumstraat (geheel), Grotestraat (gedeelte Laagte/Stationsweg), Kerkstraat (gedeelte rotonde Beltrumseweg/Laagte, De Laagte (geheel).

Neede: Merelstraat (gedeelte Fazantweg/Stationsweg), Stationsstraat (gedeelte Merelstraat/Leeuwerikstraat).

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Straten krijgen onderhoud aan asfalt”

  1. Wanneer is de Bergstraat in Neede is aan de beurt? Die straat en trottoir is gewoon 1 grote ramp! En dan die vrachtwagens die zogenaamd bestremmingsverkeer zijn…en dan de snelheid van het verkeer. Het is een 30km zone uh ahum niet dus! Maak er iets moois van Berkelland! Neem dan gelijk het riool mee want de stank is niet verdraagzaam meer!

  2. Berkulland doet er beter aan om zichzelf op te heffen nu de klus geklaard =. (zwarver gait, needenaar pur sang) p.s. en van de bergstraat moeten ze afblijven uit historisch oogpunt(w.o.2) of hebben de raadslieden helemaal geen eerbied meer voor de vergangenheit en die flip motte ze terug naar af sturen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven