Theater presenteert smartlappenfestival

EIBERGEN – Liefhebbers van muziek met een lach en een traan houden 15 augustus vrij in hun agenda. Het openluchttheater in Eibergen presenteert dan de eerste editie van het smartlappenfestival. Jong en oud kan een hele middag gratis genieten en meedeinen op aanstekelijke meezingers.

Ongetwijfeld komen bekende nummers als ‘Het kleine café aan de haven’ en ‘Máá-noe-éé-lááá’ voorbij. Natuurlijk is er een hoofdrol weggelegd voor het orkest Leedvermaak. Verder zijn er optredens van het dameskoor De Vrolijke Noot en volkszanger Stefan Mondial.

Stefan zingt ze allemaal: van Koos Alberts tot Corry Konings, van Hanny tot Marianne Weber en van Rene Riva tot Charlene. Ook zanger/gitarist Leon van der Meer treedt op. Hij vertolkt onder meer liederen van John Denver.

Het festival op zondag 15 augustus is gratis te bezoeken en begint 13.30 uur. Het slotakkoord is om 17.30 uur. Meezingen mag onder het motto: ‘niet goed, wel hard’.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven