Man krijgt twee bekeuringen in één week

EIBERGEN – Maandagochtend 2 augustus is een 40-jarige automobilist uit Eibergen voor een tweede keer in een week tijd bekeurd voor het rijden zonder geldig rijbewijs. De politie had de automobilist al eerder aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Uit deze controle bleek toen dat de bestuurder geen geldig rijbewijs had.  Hiervoor heeft hij een bekeuring gekregen. Nu zagen agenten de man weer rijden. Ook deze keer kreeg de Eibergenaar een boete.

Daarbij werd hem ook aangegeven, dat bij een derde keer zijn auto in beslag zou worden genomen.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Man krijgt twee bekeuringen in één week”

 1. Een bekeuring bij de tweede keer rijden zonder rijbewijs? In het programma ‘Wegmisbruikers’ wordt keer op keer verteld dat je, als je rijdt terwijl je rijbewijs is ingenomen, een misdrijf pleegt. En daar moet je je voor verantwoorden bij de rechter.

  De eerste keer was deze meneer ook nog eens onder invloed. Dan kom je er de tweede keer andermaal met alleen een bekeuring vanaf??? Wat is dat voor een slap beleid?

  Peter : met ‘ezel’ komt hij er wel heel gemakkelijk vanaf. Iemand met drank op achter het stuur is bij mij een porentiële moordenaar.

 2. Waarom pas bij de derde keer zijn auto in beslag nemen?
  Wie weet is het dan al te laat.

  Vind het nogal wat dat je zonder geldig rijbewijs en met alcohol op achter het stuur gaat zitten. Dan ben je inderdaad een potentiële moordenaar. Dus in mijn ogen hadden ze bij de eerste keer de auto al af moeten pakken. Ze zijn wel erg lief zo.

 3. ja dat idd potentiële moordenaar is wel op zijn plaats maar doelde meer op het feit dat ie van de eerste keer niets heeft geleerd

 4. Wederom een vreemde handeling van de politie. De politie heeft hem de eerste keer beboet. Daarbij is hij in kennis gesteld dat rijden zonder rijbewijs een misdrijf is. U en ik worden vastgezet en als u dit doet bij herhaling kunt u ook rustig tot minstens 30 dagen worden vastgezet. Maar de politie in Berkelland laat de man gaan en de uto in zijn bezit. Wat als hij een van mijn dierbaren dood rijdt, heren agenten???????? Dan meld u zeker dat u dat niet heeft zien aankomen !!!!!!!

 5. de politie volgt gewoon de wet wat in nederland telt
  bevalt dat de mensen hier niet,dan hadden ze maar pvv moeten stemmen
  die zijn voorstander van een veel strengere wetgeving

 6. Als jij denkt dat de politie de wet volgt leef je in een sprookjes wereld. Ten aanzien van deze heer hadden ze de auto moeten invorderen. Indien de auto van iemand anders was dan is deze strafbaar omdat hij bewust wetende iemand zonder rijbewijs laat rijden in zijn auto. Aanzet tot een misdrijf. En zo kan de politie met gemak steeds zijn slecht functioneren blijven verdedigen en dat heeft niets met de politiek te maken maar met de mentaliteit van de korpsen zelf !!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven