Zwembad ’t Timpke dupe van inbraak

BORCULO – In de vroege ochtend van dinsdag 24 augustus vond er bij het zwembad (’t Timpke) aan de Haarloseweg in Borculo een inbraak plaats. Er wordt in ieder geval een geld vermist. De politie kreeg omstreeks 04:30 uur de melding van de inbraak.

Een getuige had onbekende personen bij het kantoor van het zwembad zien weglopen en vertrouwde de boel niet helemaal. Hierop is de politie gealarmeerd die direct ter plaatse is gegaan. Er bleek een raam geforceerd om het kantoor binnen te komen. Uit eerste onderzoek blijkt er in ieder geval geld te zijn weggenomen.

Een onderzoek in de omgeving naar de bewuste mannen leverde geen resultaat op. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Zwembad ’t Timpke dupe van inbraak”

  1. En het schijnt dat dit gestolen geld bedoeld was voor het nijje gemeentehoes. (zwarver gait, diplomaloze zwemgast)p.s. stuur europol er op af want onze agenten zijn veel te druk met (b)analiteiten

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven