Aanrijding: Flinke schade aan twee auto’s

HOLTERHOEK – Op de kruising Winterswijkseweg met de Vredenseweg heeft zaterdagmorgen rond 8.30 uur een aanrijding plaatsgevonden.

De bestuurder van de Daihatsu verleende geen voorrang aan de automobilist die een Renault bestuurde. Beide voertuigen knalden tegen elkaar. Door de klap zijn de auto’s zwaar beschadigd en total-loss verklaard.

De bestuurders kwamen met de schrik vrij. Agenten zijn niet ter plaatse geweest omdat het alleen om blikschade ging.

[nggallery id=1538]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Aanrijding: Flinke schade aan twee auto’s”

  1. Ik vindt het slecht dat agenten niet meer komen, het is immers hun taak om de mensen op te vangen. Ze kunnen best wel eens verward zijn na zo’n klap.

    Ze vinden hun bonnenquota belangrijker terwijl dat niet eens hun hoofdtaak is. Hun hoofdtaak is het dienen en beschermen van de burgers,maar die instelling is ver te zoeken anno 2010….

  2. Volstrekt belachelijk dat de politie al niet meer bij zo’n ongeluk komt. Er zijn weliswaar geen gewonden of erger, maar dit is toch een behoorlijk zwaar ongeluk. De veroorzaker krijgt dus niet eens een proces-verbaal??? Dus als je iemand aanrijdt anno 2010 mag je alleen maar hopen dat iemand geen gebroken pols heeft of zo. Heeft-ie dat wel, dan komt er wel politie en krijg je dus wel een proces-verbaal. Belachelijk.

    Die bestuurders zullen op dat moment best enige geestelijke steun hebben kunnen gebruiken. Dus dit valt ook gewoon onder de categorie ‘blikschade’. De bestuurder die geen voorrang heeft gekregen, zal dus waarschijnlijk aangifte per internet moeten doen. Dan krijg je een paar dagen later een mailtje van de politie terug dat ze ‘geen vervolging instellen, omdat men daar hier geen aanleiding toeziet’. De politie zou aangeklaagd moeten worden!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven