Auto gaat in vlammen op naast de Emté

tn_Afbeelding nieuw Roy 23861NEEDE – Een auto die geparkeerd stond op de parkeerplaats naast de Emté aan de Koolmeesstraat is maandagavond rond 22.30 uur in vlammen opgegaan. De brandweer rukte uit om het voertuig te blussen. Volgens meerdere bronnen stond de auto al een tijdje op de parkeerplaats.

Ook de politie kwam ter plaatse om de mogelijke brandstichting te onderzoeken, dat gebeurde meteen al met het ondervragen van omstanders.

De auto is volledig uitgebrand en niet meer te gebruiken. De auto is na de brand door een sleepdienst afgesleept. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Foto’s Roy Nijman:[nggallery id=1548]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Auto gaat in vlammen op naast de Emté”

 1. Deze auto staat , (stond) al enkele maanden op deze parkeerplek,en was blijkbaar een slaapplek voor een dakloze, Heb gezien dat deze “dakloze”in de auto zat en een praatje maakte met de politie die er met hun auto bij stonden.

 2. In brand gestoken door het …. dat daar vaak samenkomt op die parkeerplaats ?! Zal me niets verwonderen…

 3. Hé Roy je bent nog sneller dan de brandweer.
  Jij hebt hem toch niet zelf aangestoken omdat het een beetje rustig was de laatste dagen.
  Maar ja je woont er ook dicht op in de varfdeuze.

 4. Snelle Jelle? of toch Roy die zelfs de “Haas” voor is.
  Hou deze koers aan en raak niet in de verkeerde stream.

 5. En weer vist de tubantia achter het net…. Deze site doet het nog beter dan de mensen die er voor betaald krijgen Tip: Neem Roy Nijman in dienst en alle problemen zijn opgelost, als hij dat wil teminste

 6. Ik volg Roy al jaren met zijn nieuws en foto’s alle respect hoe hou je dit vol de gemeente moet zich ook achter de oren krabben en eens met deze actieve journalist gaan praten misschien kan hij wat voor Berkelland fm betekenen iedergeval complimenten en ik hoop voor je Roy dat je dit nog lang door kunt doen wat ik weet het is je grootste passie zit in je bloed ga zo door

 7. het kan wel meteen weer gezegd worden dat het door de jeugd gedaan wordt, maar de jeugd is daar echt niet nog tot half 11, beetje bevooroordeeld jambekje. die auto stond er al enkele man, en de man ook al een tijdje niet meer gezien.

 8. Dijman Eibergen

  Berkelland fm is een kwestie van nog een paar weken.
  Laat deze site zoals die is.
  Hij zoekt zijn eigen mensen uit dat is de kracht van Roy.

 9. jambekie laat die jongens die daar hangen toch eens met rust,wie zegt dat dat zo is.
  als je die jongens gewoon met rust laat , laten ze jullie ook wel met rust.
  zorg er liever voor dat ze wat te doen hebben maar dat kan niet in Neede want ze klagen overal over .
  bah

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven