Brand bij Snuverink snel onder controle

tn_Afbeelding nieuw Roy 23797BORCULO – Bij autodemontagebedrijf Snuverink aan de Kamerlingh Onnestraat is maandagmiddag rond 13.45 uur tijdens dakwerkzaamheden een kleine brand uitgebroken. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er brand tussen het dak toen dakdekkers bezig waren. Door de snelle inzet van de brandweer kon erger voorkomen worden.

Met een heftruck met voorop een ‘bakje’ konden de brandwachten naast het pand snel bij het vuur komen. Een hoogwerkers van het korps uit Zutphen werd ook opgeroepen maar hun inzet was ter plaatse niet meer nodig.

Één van de eigenaren is er niet zo goed vanaf gekomen, hij (Snuverink) is met een ambulance afgevoerd omdat hij ademhalingsproblemen had. Een andere medewerker met dezelfde klachten werd voor de zaak door ambulancepersoneel behandeld. Het hele pand werd ontruimd alle medewerkers stonden veilig op straat.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1545]

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Brand bij Snuverink snel onder controle”

 1. Da’s nog eens veilig werken wat de brandweer doet:een gammel bakje op de lepels,met daarin een ladder om zo op het dak te kunnen komen ( foto 3 )

 2. ik heb commentaar op jos,
  doordat er geen hoogwerker aanwezig was en er toch noodzaak was om met aanvals slang vanaf het dak koeling cq blussing te reakiseren, hebben ze deze noodoplossing bedacht,
  ten eerste was het geen gammel bakje, maar een ijzeren bak met speciale beugels voor de Heftruck die om de lepels bevestigd worden
  ten tweede is er met grote voorzichtigheid gewerkt
  ten derde heb IK,(zie foto op dak) de ladder vasgehouden zodat ze veilig naar boven konden.
  commentaar leveren is makkelijk, maar soms is het beter wat meer informatie af te wachten en dan een oordeel te vellen
  met vriendelijke groet Herre Stubbe

 3. Waar was commentator met de teks,t BESTE BERKELLANDERS van nieuwsuitberkelland in deze film?
  Vind zijn stem zo zwoel

 4. snelle actie van de brandweer en netjes gedaan via de heftruck. jos niet zeuren als het jouw bedrijf was had je het zelfde gedaan.

  fam.snuverink sterkte met alles

 5. Sharlyn Moddejonge

  Het was goed dat de brandweer er zo snel was. Dit was een slimme en snelle oplossing. Anders was mijn vader er niet goed van af gekomen. Hij was 1 van de dakdekkers.

 6. @ jos :de beste stuur lui staan aan wal!!

  herr stubbe ben het met je eens!! goede actie!!
  ik werk al 7 jaar bij snuverink het is een top bedrijf!!
  ik zou het zelfde gedaan hebben voor het bedrijf!!

  dion

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven