Circus Solero bouwt tent op in Eibergen

EIBERGEN – Tijgers in Eibergen!, want van 9 tot en met 12 september bezoekt Circus Solero, van de bekende Renz familie Eibergen. De grote circustent zal dan worden opgebouwd op evenemententerrein De Nieuwe Maat.

Het programma is grotendeels vernieuwd en kunt u kijken naar acrobaten, trapezewerkers, jongleurs, clowns en natuurlijk vele dieren zoals kamelen, ezels,  schitterende paarden en natuurlijk Siberische tijgers.

Het van oorsprong Duitse circus reist inmiddels al weer, met succes, enkele jaren in Nederland en probeert zoveel mogelijk het traditionele in stand te houden. Klassiek circus maar wel in een moderne uitvoering, dat is wat circus Solero u biedt. Komt dat zien en treedt binnen in de wereld van zand en zaagsel.

Met de kortingskaarten uit de winkels (voorzien van een poster) en eventueel kranten kunt u voordelig een bezoek brengen aan het circus. Verdere info kunt u vinden op www.circus-solero.nl.

Voorstellingen:
Donderdag 9 september 19.00 uur premiere
Vrijdag 10 september 16.15 uur en 19.00 uur
Zaterdag 11 september 15.00 uur en 19.00 uur
Zondag 12 september 11.00 uur

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Circus Solero bouwt tent op in Eibergen”

  1. Siberische tijgers en kamelen horen in de natuur thuis. En niet in kooien van een circus waar ze door allerlei methodes kunstjes leren. Bah!!!

  2. Burger tegen vernieling

    @ Arjan: En koeien horen in de wei, niet in stallen of ik plastic of schuimrubber pakjes. Wat ook geldt voor de schapen. Kippen horen vrij over het erf te lopen en horen ook niet in pakjes te zitten……Stel je toch niet aan….
    Ik neem aan dat je zelf geen huisdieren hebt? want dat is natuurlijk ook héél erg ZIELIG. die dieren horen ook in het wild te leven…..waar ze als prooi dienen voor vele andere dieren….

    ohja, en een nieuwsflash voor je: Die ‘kunstjes’ die de circusdieren ‘geleerd’ worden….die kunnen ze al instinctief…er wordt ze alleen geleed deze te vertonen op commando….net zoals je een hond op commando kunt leren een bal op te halen….

    Waar je al niet over kunt liggen zeuren….pffff….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven