Diefstal 150 meter krachtstroomkabels

EIBERGEN/NEEDE – Vanaf twee bouwterreinen, aan de Hummelsweide in Eibergen en aan het Marktplein in Neede, is in totaal ruim 150 meter aan krachtstroomkabels gestolen.

De politie ontving deze week twee aangiftes van de diefstal van de kabels. De kabels werden weggenomen van omheinde bouwterreinen. Het eerste feit in Eibergen vond afgelopen weekend plaats; het tweede in Neede in de nacht van maandag op dinsdag 21 september. Hoe men de terreinen is opgekomen, is niet duidelijk.

De kabels werden weggeknipt tussen de stroomkast en diverse machines. De politie heeft de diefstallen in onderzoek.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Diefstal 150 meter krachtstroomkabels”

  1. Tis vast un ontslagen medewerker van die zorg.inst. aan de hummelsw. en marktstr. geweest, had ie ook een waxine-lichie dabei? (zwarver gait, stroomloos) p.s. misschien hebben “ze” het(stroomkabel) gewoon ff geleend

  2. Het valt ook niet mee als je denkt, ik ga stelen, maar het is al donker. Hoe los ik dat op? Nu steel een stroom(koper) kabel. De bouwterreinen zijn zeer slecht beveiligd tegen deze lieden en de politie zie je niet, deze zijn moe van het uitschrijven van bekeuringen om aan hun takst te komen. Ik zal marktplaats eens in de gaten houden, aangeboden koperkabels voor een prikkie.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven